Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Cześć. Chciałbym się zapytać i za razem zaproponować, żeby opiekunowie serwerów mogli dodawać notki do postów innych użytkowników oraz żeby ci opiekunowie mogli ukrywać posty zamieszczane w dziale, którym się opiekują. Dla przykładu dodaje zrzut ekranu: Z racji tego, że UBT posiada taką możliwość to uważam, że opiekunowie serwerów również powinni tą możliwość mieć, na dodatek ukrywanie postów może się przydać w momencie gdy pojawia się bezsensowny spam itp. I z góry mam pytanie, czy jest szansa na wprowadzenie czegoś takiego czy nie za bardzo - to pytanie do samego Karola. Z góry dzięki za uwagę i wasze opinie na ten temat (bo pewnie jakieś się pojawią). Pozdrawiam. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Popieram w 100%. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak dla mnie notka może być lecz co do ukrywania postów już jestem na nie. Praca moderatorów. Zostawcie nam cuś ;p Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja również popieram w 100% 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jak dla mnie notka może być lecz co do ukrywania postów już jestem na nie. Praca moderatorów. Zostawcie nam cuś ;p Tutaj nie chodzi mi o "podkradanie" wam pracy czy coś w tym stylu, po prostu w przeszłości były już tematy w których kłótnie były.. i robił się masowy spam i niekoniecznie moderator musiał być "dostępny" a tak można by ukryć bezsensowne posty (to robiłby wówczas opiekun), a moderator by na spokojnie ich warnował. Propozycja dotycząca notki miałaby na celu ograniczenia spamu w dziale np. propozycji. Zauważcie np. mój dział, gdzie na każdy post staram się odpowiadać. to potrafi być nużące, a przy tym nabijam setki "niepotrzebnych" postów. Stad też uważam, że notka powinna zostać wprowadzona (jeśli nie ma ku temu przeciwskazań ze strony technicznej). (wybaczcie literówki, piszę na "szybko") 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Pomysł jak najbardziej dobry, przyda się notka aby niektórym "wytłumaczyć jasniej" zamiast spamowac post za postem. + Ode mnie propozycja dla ułatwienia ogólnego życia opiekunom - magiczny przycisk "edytuj" w postach , ktory bardzo ułatwiłby nam funkcjonowanie. Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Na tak, ka myślę że opiekun częściej zagląda do działu swojego niż moderator który ma praktycznie całe forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 To co podałeś to nie jest notatka, Shady edytował jego post i dodał w "Powód edycji" to co widać na załączonym obrazku. Mogę wam też dać dostęp do edycji postów w swoim dziale, ale to nie notatka i jeżeli potem gracz to edytuje, to będzie jego nick, bo on to ostatnio edytował Do samych notatek ma dostęp global modek, ja i Administrator. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 To co podałeś to nie jest notatka, Shady edytował jego post i dodał w "Powód edycji" to co widać na załączonym obrazku. Mogę wam też dać dostęp do edycji postów w swoim dziale, ale to nie notatka i jeżeli potem gracz to edytuje, to będzie jego nick, bo on to ostatnio edytował Do samych notatek ma dostęp global modek, ja i Administrator. Dzięki za sprostowanie, tak właśnie mi o to chodziło, byłoby naprawdę super gdybyś udostępnił również tą opcję opiekunom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Myślę, że dobrze było by gdyby Opiekunowie Serwera mieli do tego dostęp Ułatwi im to "prace" w swoich działach Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez rtk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi