Pebble 74 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: pebble 2.Nick admina/gracza który zawinił: Esme 3.Admin/Gracz : admin 4.IP/SID oskarżanego:STEAM_0:1:90125004 5.Data i godzina: 2015-08-15 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Skracasz' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:90125004' [AMXBans] Twoje IP: '109.241.144.161' [AMXBans] =============================================== 7.Opis sytuacji:byla mapa deathrun_2010, oczywiscie admin wlepil nieslusznie bana bo ta mapa idzie ciagle prosto.. TUTAJ SIE NIE DA SKROCIC..dodatkowo jezeli to jest skrot to prosze bardzo admin sam tak robil http://scr.hu/31ca/06y08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandr0 59 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Byłem na serwerze z pebble i potwierdzam że esme zbanowała pebble choć na mapie nie można skracać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Sytuacja wyglądała następująco: Dostałam zgłoszenie na u@, że skracasz. Udałam się więc na specta, aby to sprawdzić. Po rozpoczęciu nowej rundy prosto z respa CT wskoczyłeś na szybę i przeskoczyłeś do strefy TT. Natomiast sytuacja na twoim ss wygląda tak, że już weszłam w kolejkę i znajdowałam się na szybie. To co zrobiłeś to jest skrót, co do tego nie ma dyskusji. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ss, który dodałeś to admin jest już w kolejce to jak niby może skrócić?. Jak piszę wyżej Esme to twój kolega nie był w kolejce więc ban był słuszny za skracanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Więc za takie coś 3h :/ ja bym dał 1h.Ban troche przesadzony chyba,że pebble biegł na tej szybie do kolejki więc ban jak najbardziej słuszny @Pebble Admin chyba nie musi wstawiać dowodów :x Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) @Esme no tak ja rowniez wskoczylem na szybe jak bylem w kolejce, zreszta ostrzezen nawet nie bylo.. aha moze jeszcze pokaz dowody Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez Pebble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dobra. 1. Każda osoba chodząca bez potrzeby po szybie (nieważne, czy z kolejką, czy nie) dostaje bana za TXT, pisałem wam to nie raz na u@ ! 2. Przeskoczyłeś przez szybę do TT= ban za skracanie (nawet jeśli jesteś w kolejce, a Cię zrespił samuraj/vip) Ban słuszny, a co do Esme, ostrzeżenie, ciągle mówiłem wam na TS/u@, że chodzenie po szybie jest zabronione ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi