fatalltv 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witam. Miałem wiele serwerów CS 1.6 i sam je ogarniałem. Nie rozumiem jednak polityki SM. Jest ktoś w stanie mi to częściowo wytłumaczyć? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zmień temat na SM xd a nie amx bo okazję się ze nie umiesz SM a nie amx #Myyyyśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Mylisz ludzi nazwą, zmień ja na SM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Siemka. SMX jest bardzo podobne do AMX. Wpisując /admin lub /sm_admin otwiera ci się menu admina. Np na smx aby napisać na HUD'zie musisz napisać komendę /sm_csay (tekst). Jak będziesz coś potrzebować to pisz PW albo poszukaj w internecie spis wszystkich komend admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 To zalezy co chcesz wiedziec. Chcesz pisac swoje pluginy czy tylko obsługiwać na ftp lub na serwerze? Bo jak pisać swoje pluginy to bez znania c++ raczej nic nie zdziałasz bo nie będziesz rozumiał funkcji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Jeśli znasz AMX bana to SMX nie stanowi dla ciebie wyzwania. W consoli lub na serverze wpisujesz sm_admin i otwiera CI się menu Admina, gdzie wydajesz polecenia. Oczywiście, możesz wydawać ręcznie. Przykłady: sm_kick nick powód sm_ban nick/id time|0 powód sm_mute nick sm_gag nick Oraz wiele innych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi