GrzechuNorth 190 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Witajcie gracze cs-classic.pl Trzeba trochę ożywić ten dział, więc dam wam kilka propozycji Co powiecie na jeden z 2 konkursów, które Wam zaprezentuje. 1. Konkurs Idol na TS 3. 2. Turniej CS:GO. Idol - śpiewana wersja konkursu. Uczestnicy wybierają piosenkę i ją śpiewają. Osoba, która najlepiej zaśpiewa wygrywa. Turniej CS:GO - Zbieramy ekipy 5 osobowe. Faza grupowa, a potem na drzewko. Np. 4 grupy po 5 drużyn. Albo od razu drzewko, to wtedy losowania kto z kim gra. Wybierzcie Wy, a potem coś się wykombinuje. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 A 1.6 to co pies ? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Ten dział to chyba nie słuzy do pisania propozycji? Jesli masz jakies propozycję do piszesz do -_- i sie dogadujecie. A jesli chodzi o nagrody to przewaznie były Klucze do CS/Pieniadze do sklepiku i cos tam jeszcze. Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Quebonafide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 A 1.6 to co pies ? XD Nie, tylko na CS:Go łatwiej zrobć metodę turniejową. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Ty robisz konkursy serwerowe. Jeżeli chcesz spiewać to napisz konkurs w dziale ts3 a jeżeli chcesz zagrać turniej to na serwer mix. W tym dziale robi się większe konkursy. Tak mi się wydaje Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Konkurs cs:go to mi sie podoba, chetnie bym zagral ale trzeba czekac co na to administracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Mam pomysl do cs 1.6. admini cod'ow na adminow np. dd2, ffa itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam pomysl do cs 1.6. admini cod'ow na adminow np. dd2, ffa itp. Takie konkursy się pisze chyba w dziale serwerowy.... Na dodatek i tak nie wypali taki konkurs bo pamiętam ostatni.. @Było dużo takich konkursów. Dużo ludzi się zgłaszało a na sam koniec max 3 osoby. Na dodatek koniec wakacji. Po prostu myślę realnie. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Takie konkursy się pisze chyba w dziale serwerowy.... Na dodatek i tak nie wypali taki konkurs bo pamiętam ostatni.. Z takim podejściem na pewno nie wypali. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Miałam okazję prowadzić karaoke. Na pierwsze zgłosiło się około 15 osób i tyle było Potem było coraz mniej aż w końcu już nikt nie chciał brać udziału... Nawet dla fanu. Przestałam je robić a potem się nie miło potoczyło. Uważam że to nie wypali...No chyba że ktoś z tym Ruszy...ewentualnie będą dobre nagrody bo tylko tak ludzie potrafią śpiewać... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) A może zamiast Idola, zrobić 1 z 10? Familiadę? 1 z 10, to na tych samych zasadach co w TV. A familiadę to zrobić grupkę też jak w tv, że po 5 i rywalizacja. Pytania itp znaleźć. Kiedyś się grało w 1 z 10 Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez мιѕzєנℓα. ♥ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Konkurs zorganizujemy na początku roku szkolnego. Więcej informacji podam niebawem. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi