trust 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nick: trust1222Opis problemu: Cs 1.6 nie pokazuję serwera Cod Mod 45001 LVLScreenshoty: Nie posiadamDane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : pw,steamInne: Wczoraj wieczorem gram a nagle dostaje kicka,wywaliło mnie i potem nie mogę wejść na serwer.Od tamtego czasu Cs nie pokazuję mi serwera,który jest włączony(patrzyłem nawet na stronie),próbowałem również poprzez komendę Connect i ip ale wyskakuję taki komunikat:Retrying 193.33.176.93:27015...You have been banned from this serverNa stronie AMX patrzyłem i pisze wszystko jest dobrze,nie jesteś zbanowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Robiłes reinstal cs'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trust 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Robiłem,nawet zainstalowałem innego i nadal to samo Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez trust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Komunikat jasno i wyraźnie pokazuje, że zostałeś zbanowany na serwerze, więc może napisz do opiekuna serwera na którym zostałeś zbanowany, to może Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Musiałeś coś przeskrobać. Obraza Admina, reklama, brak kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Sprawa wygląda tak że gracz nie jest zbanowany. http://scr.hu/85ni/lkj40 Już Cię prosiłem o danie mi ip i SteamID bo chcę sprawdzić czy nie ma tam aktywnego bana. Mogło ci się zmienić ip/SteamID i trafiłeś na zbanowane. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez rupєn ^.^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Skontakuj się z opiekunem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi