GrzechuNorth 190 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Imię: Grzegorz Wiek: 16,5 Kontakt: Steam: http://steamcommunity.com/id/648901/skype: grzech12342 oraz forum. Twój nick na TS3: Grzechu Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ chciałbym pomóc graczom, gdy oni potrzebują jej. Zawsze byłbym, gdyby chciał on rangę lub kanał. Moje znajomości TS są całkiem spore i przysłużyłbym się temu TS3. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Z Kryptonem dobry, Pride średni, a Hames to z nim nie zdarzyło mi się rozmawiać. Jeśli chodzi o Ciebie Karol to Ty wiesz najlepiej Ile czasu spędzasz na TS3: Zanim odpalę CS:GO, bądź MC to pierw włączam TS 3 i przebywam na nim. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Miałem, ale już nie posiadam. Moja ranga to była Root, a wtedy największa to był Query. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Bardzo duże, nie raz programowałem TS 3 dla siebie, bądź kolegi. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Mniej więcej Tak Dziękuje i Pozdrawiam James, to że tworzyłeś mi kanał to nie znaczy, że jestem krótko na TS 3. Wchodzili mi na kanał Administracj CS:GO, to poprosiłem o własny. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez GrzechuNorth 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 za krótko z nami jesteś dopiero co zauwazyłem wczoraj gdy CI tworzyłem kanał xD. Jak na razie nie potrzebujemy adminów bo my świetnie sobie radzimy jesteśmy prawie 24 na dobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Na tsie widzę Cie od nie dawna. Administracja daje sobie rade. Popraw aktywność i będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Na razie nie przyjmuję adminów, ale za jakiś czas dam informację o rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi