Taku 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: Taku - Niko - Diglmaster? nie.2.Nick admina/gracza który zawinił: Wojtek3.Admin/Gracz : Admin4.IP/SID oskarżanego: Nie znam nie interere mnie jego IP.5.Data i godzina: 9:39~6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko7.Opis sytuacji: Gdy napisałem "-108 pay to win jebane vipy" administrator zaczął wyzywać mnie od lamusów nastepnie gdy w minucie ok 1:30 zabiłem typa który skracal B z respa i przemieszczałem się na longa do swojej drużyny dostałem kicka za "kampienie na respie" gdzie na respie można zostać do 1:30 a w tych granicach przemieszczalem sie PRZEZ respa z B na longa Dziekuje dobranoc.Demko musicie sami sobie pobrać i sprawdzić ponieważ jestem w pracy PIS JOŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie wyzywałem Cię tyko napisałem "kultura lamusie bo zaraz polecisz"Upominałem Cie wcześniej żebyś nie kampił na respie.To nie było 1:30 tylko 1:23 i nie obchodzi mnie to ,że zatrzymałeś się "tylko na chwile". Jedną rundę wcześniej widziałem Cię 1:17.Znam Cię już długo i się właśnie stwierdzam,że jesteś hipokrytą.Wyzywasz ludzi od najgorszych a potem się czepiasz ,że ktoś powiedział do Ciebie "lamusie"? Gdy powiedziałeś "108 pay to win je**ne vipy" to nie był koniec. Powiedziałeś jeszcze jedno zdanie którego teraz nie pamiętam.(edytuje jak znajdę na demku).Dodatkowy screen pokazujący twoją kulturę.http://scr.hu/3var/g9yat Podsyłam jeszcze link do listy twoich banów żeby przedstawić ile razy ty dostawałeś bana właśnie za kulturę http://dd2csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=taku&Submit= Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Wojtek #trade 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taku 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 wczesniej kampiłem na respie i dostałem upomnienie hahaha załosne Sprawdzcie sobie demko PAN PRZYKŁADNY ADMIN "ZARAZ POLECISZ LAMUSIE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Proszę Cię nie siej propagandy Zaraz podam minute dema w której upominałem ,żebyś zszedł z respa. Edit: Niestety na demko nie widać mojego upomnienia ponieważ użyłem komendy sm_csay w konsoli po czym komunikat wyświetlił się na środku ekranu.Niestety nie widać tego na demku. Może to jednak potwierdzić jakaś osoba która była na serwerze np. Saper Ureks lub Hijo. Tu masz swoje siedzenie na forum "w okolicach 1:30"http://scr.hu/3var/023ksA tutaj całą nasza rozmowę na czacie.http://scr.hu/3var/60oau Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Wojtek #trade 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ureks 3 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Sam mnie wyzywałeś bo mam vipa i i trafiłeś mnie za 108 oraz za to że powiedziałem prawdę w stosunku do ciebię i zacząłeś wyzywać,a że kampiłeś na respie,jako że ja siedziałem z Wojtkiem na ts to powiedziałem,że kampisz i poszedł kick. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 U nas na FF3 mapy też robiłeś problemy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Ewidentnie widać jest na screenach Wojtka że łamałeś regulamin prawda że nie musiał dodawać słowa 'lamus' ale kicka dostałeś nie za nic Obraza+Kultura+Siedzenie na Spawnie 1:30.Ciesz się jeszcze że nie dostałeś bana a skończyło się tylko na kicku. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Mr.Saper 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow 3 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Sam byłem u Taka w teamie i po kupieniu ak+keva na force zaczął mnie wyzywać. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Shadow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taku 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Edit: Niestety na demko nie widać mojego upomnienia ponieważ użyłem komendy sm_csay w konsoli po czym komunikat wyświetlił się na środku ekranu. Niestety nie widać tego na demku. Może to jednak potwierdzić jakaś osoba która była na serwerze np. Saper Ureks lub Hijo. Proszę opiekuna lub osobę ktora posiada dostęp do konsoli o sprawdzenie czy komenda była wpisana.Ja żadnego napisu na srodku ekranu nie miałem Dzięki. Prosze bardzo tutaj ss kto był na serwerze: http://imgur.com/HtTRIUp Edit: Niestety na demko nie widać mojego upomnienia ponieważ użyłem komendy sm_csay w konsoli po czym komunikat wyświetlił się na środku ekranu. Niestety nie widać tego na demku. Może to jednak potwierdzić jakaś osoba która była na serwerze np. Saper Ureks lub Hijo. a tutaj cytat osób które sie wypowiedziały : Sam mnie wyzywałeś bo mam vipa i i trafiłeś mnie za 108 oraz za to że powiedziałem prawdę w stosunku do ciebię i zacząłeś wyzywać,a że kampiłeś na respie,jako że ja siedziałem z Wojtkiem na ts to powiedziałem,że kampisz i poszedł kick. Osoba którą trafiłem tutaj SS : http://i.imgur.com/OoKbv28.jpg Powód dla którego stałem na respie +5 sec poza czasem w rundzie w której dostałem kicka : http://i.imgur.com/W47DhM4.jpg LagFrag skracał tunel więc poczekałem 5s dłużej filozofia *** Później prowokacje ze strony LAG FRAG na kolejnym lub jeszcze w tym samym demku: Taku dlaczego kłamiesz i piszesz ze byłeś tam 1:30... Tyle odemnie Wojtusiu moge ********i kłamcą elo POZATYM ADMINISTRACJA POWINNA DAWAĆ PRZYKŁAD NIE WYZYWAĆ OD LAMUSÓW ELO Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Taku po pierwsze ponownie obrażasz i ty sie człowieku czepiasz słowa 'lamus'? Pomyśl nad tym co piszesz prawda nie musiał tego dodawać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 DZIK LAGFRAG, a LAGFRAG to dwie różne osoby . DZIK nie jest adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taku 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Taku po pierwsze ponownie obrażasz i ty sie człowieku czepiasz słowa 'lamus'? Pomyśl nad tym co piszesz prawda nie musiał tego dodawać. Nie będę miał szacunku do szmaty która próbuje tutaj okłamywać ludzi i wpierdalać swoją "prawde" Czekam na wypowiedź pirde waszych wypowiedzi już nawet nie czytam pis joł łaki. DZIK LAGFRAG, a LAGFRAG to dwie różne osoby . DZIK nie jest adminem mój błąd xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Saper 35 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ale ty wiesz Taku że od naszych wypowiedzi Pride zakańcza post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taku 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Sam byłem u Taka w teamie i po kupieniu ak+keva na force zaczął mnie wyzywać. Sam byłem u Taka w teamie i po kupieniu ak+keva na force zaczął mnie wyzywać. Zbędny komentarz nic nie wnosi do tematu. U nas na FF3 mapy też robiłeś problemy. Problem robiłem ponieważ podniosłem negeva po VIP i odrazu sapy administracji wyrzuć lub ban No niezłe faworyzowanie graczy pozdrawiam i gratuluje. "Bo jak ktoś na chodnik nasra, to już ja nie mogę nasrać. Profanacja, racja, spacja - właśnie w tym jest cały bajer, Że dwa gówna z innych dup, to już dwa inne rodzaje." Masz tutaj odniesienie do waszego traktowania graczy Problem stanowiło także to że czasem gdy zrobiłem głupi błąd powiedziałem/napisałem : ** i przewrażliwiona ADMINISTRATORKA miała sapy.. Ale to już inny temat bo przecież napisanie ja pierdole jest w polsce karalne :v Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taku 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tyle odemnie nie będę robił edit bo mi sie nie chce pis joł elo cześć nie było miło poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Chciałbym poinformować że następne posty zbędne , nie potrzebne , z wulgami czy obrazami będą warnowane i ukrywane. Wszystkie wulgi jak i obrazy zostały usunięte + warny. Jeżeli nadal tak będzie temat zamknę i wypowie się dopiero opiekun. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Skarga oczywiście niesłuszna. Kick był słuszny, jeżeli przebywałeś na respie poniżej 1:30, a admin cię już wcześniej ostrzegał to miał prawo tym razem dać Ci kicka. Wojtek, już ostatnio w sprawie z KulaGGinem była poruszana sprawa o twoim słownictwie. Może "lamus" to nie jest jakieś straszne wyzwisko ale pamiętaj o tym, że admin ma dawać przykład graczom nawet w takich małych aspektach. Rozumiem pisanie tak do swoich znajomych np. jakbyś napisał tak w żarcie do Sapera lub do mnie, ale nie powinieneś pisać tak do gracza. Pamiętaj o tym, przypominam ci to już ostatni raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi