'Fryt0 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 1. Twój Nick: 'Fryt0 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Crypton2309 4. Steam_ID oskarżonego: ....... <- nie chce mi się xd 5. Opis sytuacji:Od dłuższego czasu widz jak ludzie z nickiem skinomat.com na koncu mja zmienic nick albo dostaja bana (to nie jest reklama innej serwerowni) więc postanowiłem zrobić binda ze strona o haksach (zmyslona) i co jakis czas klepałem binda 3-4 razy (nie spamujac) i tak też wyrwałem bana Jak byla by to prawdziwa strona to ok ale tak to sorry... a i jeszcze jedno nie naginać mi tu regulaminu na swoją strone Dziekuje 6. Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie 7. Data zdarzenia: 14:00 19.08.2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie ważne, że strona zmyślona albo prawdziwa. Ban słuszny. Nie popełnisz 2 raz tego samego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dostałeś bana za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie spamujac nie rozśmieszaj mnie . Dobrze wiedziałem ze to jest zmyslona stronka dlatego dalem ci bana za spam a nie za reklame . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No i gdzie Ci świadkowie, którzy mają potwierdzić Twoją wersję, że to nie był spam?Strona prawdziwa, czy nie nauczysz się może w końcu, że w tej grze chodzi o strzelanie a nie spamowanie zmyślonymi stronami co w ogóle dla mnie jest jakimś żartem, nie wiem co chciałeś osiągnąć ale to było głupie .Skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 1.5 Zabronione jest reklamowanie innych serwerów bądź stron www. To wystarczy, nie macie prawa reklamować żadnego serwera, żadnej strony i nie ważne czy to facebook czy inna sieć. Jest zakaz i macie się go trzymać, a osoby które reklamują inne strony powinny wylatywać z banem, nawet jeżeli to nie jest prawdziwa strona. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 To nie ma znaczenie czy dana strona istnieje czy też nie wygląda jak reklama i admini nie mają obowiązku sprawdzać tego, oni mają obowiązek reagować. Zresztą definicja słowa "spam" nie kończy się na samym wysyłaniu takiej samej wiadomości w różnych odstępach czasu tak samo wysyłanie dokładnie takiej samej treści podchodzi pod spam. Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne Moim zdaniem powinieneś się cieszyć, ze twoja próba nie zakończył się banem permanentnym, a tylko banem 10 minutowym za spam. 3.5 Reklamowanie innych sieci bądź stron www: Ban Permanentny Jednak jeżeli sytuacja się powtórzy, sama zmienię twojego bana na bana permanentnego. Skargę odrzucam, ban słuszny. Pozdrawiam, Queen Besiałke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi