Skiteez 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 1. Nick:Skiteez 2. Imię:Gracjan 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Skiteez/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:no to tak mam na imię Gracjan interesuję się Stuntem i motoryzacją chciałbym zostać jednym z adminów na tym serwerze bo jak chcę sobie pograć na dr to nie zawsze jest ktoś administracji i wtedy większość zaczyna łamać regulamin i nie da się normalnie pograć 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_0:1:111186914 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-3h lub więcej ale z przerwami 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):dni robocze tak po 16 do 23 z przerwami a w weekendy od 18 do nawet rana jak jest z kim grać 12. Staż w grze counter strike 1.6:4-5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Jestem na nie.Dopiero co wróciłeś na serwer i, mimo że miałeś tutaj admina, powinieneś pokazać, że Ci zależy, W GT nie widać tych "2-3h lub więcej". Nadrób aktywność na serwerze i złóż podanie za tydzień, takie jest moje zdanie. @EditBrak interpunkcji w podaniu trochę kłuje w oczy... Tym bardziej, że podanie to Twoja wizytówka. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Esme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zdechłe GT, podanie z żadnej strony nie jest przekonujące, dodatnio tak jak wyżej - zażyj ciut interpunkcji.Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Sory ale tymczasowo na nie -Popraw aktywnosć na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Niedawno wróciłeś na serwer, w ogóle nic nie nadrobiłeś czasu i chcesz wrócić na stanowisko, jeśli nadrobisz aktywność i pokażesz, że Ci zależy, a nie znów tak uciekniesz to okej. Tymczasem podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi