ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Piszę juz teraz pożegnanie, ponieważ pewnie nie znajdę czasu. Chciałbym podziękować za miły spędzony czas na sieci serwerów Cs Classic, a szczególnie only dd2 na ktorym grałem. Powodem tego jest po prostu: przenoszę sie na Cs go. Z admina zrezygnuje pod koniec miesiąca. Teraz troszkę trzeba powymieniać osoby, z którymi sie fajnie grało: ev1l- największy dla mnie rywal o topke fajny gość. Awp tez sztuką grac ;p Justynka- bez powodu mnie wyzywalas, pindo xd dobre hedy waliłaś Jockero- widzisz, dostałeś admina, bocie xd juz cie nie sprawdzę ;p rolooo- pamiętam jak wbilem pierwszy raz na serwer, to zazdroscilem tego skilla z awp Hardcore a nie disco- z kazdej broni wymiatal i te rasze na resp tt ;d mazowiecki Marcin- fajne kawały na czacie Killaz- kiedy nie mialem vipa, zawsze wspomógł awupą Madridistat- największy gadacz przez mikro ;d mistrz- za to, ze zawsze gdy wbilem na serwer pisałeś mi "czesc ReVo" xd macius- ty tak na serio czy trollujesz xd? Papku- najlepszy opiekun Miko- za ten flesz i pierwsze ssy Pimpek- skubany miał skilla ;d Majsio- wbicie do topki z 55-60 eff to jest sztuka Mowilazema18, next- spoko admin I inne osoby, które utrzymywaly klimat serwera. Jezeli o kimś zapomniałem to przepraszam. Przepraszam tez za jakiekolwiek bledy składniowe. Pisane na szybko. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Powodzenia w cs:go i jak mogłeś o mnie zapomnieć? ._. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witamy w CS GO :gunsmilie: Powodzenia w grze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Powodzenia wpadnij czasami przypomnieć sobie odd2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 3maj sie i powo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Powodzenia w cs:go i 3maj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Powodzonka ale jak wiesz cs GO tez jest na naszej sieci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Powodzenie elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Oj tam, czasem mnie denerwowałeś jak kampiłeś z tą awką, pindo Dzięki za grę i poświęcony czas serwerowi, powodzenia w cs: go, żebyś szybko wbił Globala. Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Mam nadzieję, że przenosisz się na nasze serwery CS:GO Dziękuje za pomoc w pilnowaniu serwera i życzę powodzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dzięki za grę, byłeś wzorem do naśladowania,powodzenia w cs go 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Pa botku, nie będe miał kogo bić z awupy i nie będzie nikogo kto by mnie sprawdził 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Kolejny spoko admin dd2 odchodzi , SIEMA i powodzenia w GO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Revo kochanie, mam nadzieje że wbijesz troche, teraz zrobimy zamiane roli, ja cię posprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Revo kochanie, mam nadzieje że wbijesz troche, teraz zrobimy zamiane roli, ja cię posprawdzam Kiedyś na pewno wbiję, jeszcze raz was pokarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Teraz już nie mam z kim konkurować w tej topce :/Szkoda, że coraz więcej osób ze starej ekipy żegna się z 1.6, życzę powodzenia w GO, i liczę, że zagramy coś kiedyś Do kiedyś Bartek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zlo. 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Cześć Revuś ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Powodzenia w cs GO Również się przeniosłem na GO, ale na forum można zostać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi