SANEPID :D 176 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 1.Twój Nick: Koala 2.Nick admina/gracza który zawinił: @ 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego:STEAM_0:0:447253 81.219.221.105 5.Data i godzina: Przed chwilą 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Mam nadzieje, że moj opis wystarczy, oraz myslę, że admin sam się przyzna, że to zrobił. 7.Opis sytuacji: A więc tak, była grana mała mapa (awp_india) po czym zmieniła sie na de_tuscan, ale admin @ zmienił mapę na de_dust2, co jest zabronione, ponieważ jest MapCycle i nie można zmieniać mapy z dużej na dużą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeya 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 serio wam się nudzi żeby takie skargi pisać ;p też tak robię jeśli gra na serwie 5 osób, ludzie chętniej wchodzą na dd2 niż na tuscan, a później leci z mapcycle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dokładnie ;] Już lepiej wrzucić dd2 i więcej ludzi wchodzi na serwer niż grać tuscana z kilkoma osobami. Nie czepiajmy się takich pierdół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak ta skarga na admina @ będzie przyjęta to trzeba będzie trochę więcej tych skarg zrobić na pozostałych adminów. Tak jak pisali lepiej jest zmienić mapę z tuscana na dd2 niż grać w parę osób na mapie mniej lubianej. Na mapkę dd2 chętniej wbijają ludzie. Chociaż @Shadow w jednym ze swoich poradników napisał: "5. Zmiana mapy." "Pamiętajcie, że gracze nie zawsze chcą zmieniać z małej mapy na dużą, zaproponujcie im to jeśli kolejne osoby wpisują komendę "mala mapa". Nigdy nie zmieniajcie dużej mapy na dużą, gdyż cykl nie jest po to ustalony, by którąś mapę omijać." http://forum.cs-classic.pl/topic/27802-poradnikffa-administrator-3-codzienno%C5%9B%C4%87-post%C4%99powanie-kolejne-kroki-rady/ Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Chyba każdemu zależy żeby gracze wbijali na serwer więc ja nie widzę tutaj nic złego w tym ,że zmienił mapę na bardziej lubiana przez ludzi i więcej osób wejdzie na dd2 niż na tuscana takie są fakty. Może i regulamin naruszył ale celowo to tego napewno nie zrobił. Jak już jest odpowiednia ilość osób to przecież i tak leci z mapcycle i nikt nie narzeka. Bez przesady z takim czymś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 jeśli podczas małej mapy wbije więcej niż 10 osób ja daje de dusta od którego zaczyna się map cycle ale nigdy nie zmieniałem podczas dużej :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja zawsze robie tak: Mamy za przyklad cs_wiocha Wbijaja gracze i jest 12 osob to robie vote, a nie zmieniam bez glosowania. Moim zdaniem bez glosowania nie powinno byc zadnen zmiany. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Fajny Gracz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ja zawsze robie tak: Mamy za przyklad cs_wiocha Wbijaja gracze i jest 12 osob to robie vote, a nie zmieniam bez glosowania. Moim zdaniem bez glosowania nie powinno byc zadnen zmiany. Ale mały mapy są tylko do 10 graczy bo więcej nie ma sensu i zawsze jest ból dupy jak na aim usp jest więcej niż 10 bo rush itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Hah sprostowanie, była grana mapka awp_india. Przed wbiciem gracza Koala, prosili mnie abym dał po tym dd2, a nie tuscana. Tak też zrobiłem, wiadomo że dd2 jest najbardziej lubianą mapką przez graczy. A w tym wypadku zrobiłem to na życzenie graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Cykl to Cykl jak ci napisze jeden gracz że chce nuke'a to zmienisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Ale z tego co napisał @ nie prosił go 1 gracz tylko gracze obecni na serwerze, a jak by ktoś sobie zażyczył inną mapę to chyba dla tej jednej osoby nie zmienia się mapy. Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nawet jeśli to nie powinien zmieniać podczas dużej mapy tylko podczas ostatniej rundy małej mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Koala wszedł, pod koniec malej mapy. Wczesniej byla gatka miedzy wszystkimi graczami ze next dd2. Sory ze nie zdarzylem tego zrobic pod koniec mapy,ale co by to zmienilo ? Dla jednej osoby nie zmienilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Admin nie moze zmienic mapy bez zgody graczy grajacych na servie vote brak skarga sluszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jest zakaz zmiany mapy z dużej na dużą. To chyba tyle w temacie admini mają się do tego stosować. A co do zmiany map bez zgody graczy jeśli zdarzą się jeszcze takie sytuacje admini stracą możliwość votowania map a wgram plugin na rtv. /cls 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi