Esme 2 242 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Nick:EsmePowod:Brak chęci do gryCzas nieobecnosci: do 30.08 włącznieCos od siebie: Z powodu pewnych sytuacji zaistniałych na serwerze straciłam chęć do gry, na forum będę aktywna tak jak zwykle. W razie nagłej potrzeby jestem w stanie wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Jakich to sytuacjach ;c? //Dodana do listy ^^ , ale i tak wiem, że jeszcze dziś wejdziesz XD Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi