Skocz do zawartości

Aktywność administratorów

polaczekkkkkkkkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. W związku z tym, że okres wakacji co po niektórym dobiegł końca, chciałbym zobaczyć jak "stoi" u nas na serwerze aktywność adminów.
Czas macie do 04.09.2015. Po tym czasie admini, którzy się nie wpisali zostają z automatu usunięcie. Uprzedzam, że samo wpisanie się w tym temacie nie zapewni zostawienia adminów, ponieważ mogę zadecydować o zabraniu admina lub cofnięcia kogoś do okresu próbnego.

Wzór:

-Nick:
-Gametrack

Nick: [AO5] Tymbarkowa ;3

Gametrack: http://www.gametracker.com/player/%5BAO5%5D%20Tymbarkowa%20%3B3/31.186.82.184:27691/zgłaszałam mniejsza bądź zerową aktywność, jednak w najbliższym czasie i tak będę rezygnować z admina

Nick: Pontomeister
Gametrack: https://www.gametracker.com/player/Pontomeister/31.186.82.184:27691/

https://www.gametracker.com/player/Ponto/31.186.82.184:27691/
/ póki co zgłaszałem nieaktywnosc / mniejsza aktywność

Edytowane przez Pontomeister

Czas wpisywania się w temacie minął. Jako jedyny nie wpisał się TaQ, któremu zabrałem admina oraz @@@, lecz w jego przypadku jest usprawiedliwiony,ponieważ znajduje się na wyjeździe i zgłosił swoją nieobecność. Ze względu na wielokrotne wiadomości do mnie oraz powstałe skargi dot. Sinnee jestem zmuszony do cofnięcia admina na okres próbny, abyś wykazał się swoją aktywnością i zainteresowaniem.

Podsumowując. Wasza aktywność nie jest powalająca. Mam nadzieję, że po wakacjach to się zmieni i nabierzecie ochoty do grania i pilnowania serwera częściej. Jest jeszcze jedna sprawa, na którą natknąłem się przeglądając logi z rozmów, ale to pojawi się w osobnym temacie.

W dniu 5.09.2015 o 16:49, polaczekkkkkkkkkk napisał(a):

Czas wpisywania się w temacie minął. Jako jedyny nie wpisał się TaQ, któremu zabrałem admina oraz @@@, lecz w jego przypadku jest usprawiedliwiony,ponieważ znajduje się na wyjeździe i zgłosił swoją nieobecność. Ze względu na wielokrotne wiadomości do mnie oraz powstałe skargi dot. Sinnee jestem zmuszony do cofnięcia admina na okres próbny, abyś wykazał się swoją aktywnością i zainteresowaniem.

Podsumowując. Wasza aktywność nie jest powalająca. Mam nadzieję, że po wakacjach to się zmieni i nabierzecie ochoty do grania i pilnowania serwera częściej. Jest jeszcze jedna sprawa, na którą natknąłem się przeglądając logi z rozmów, ale to pojawi się w osobnym temacie.

Szkoda  że gt nie pokazuje w jakie godziny powiedzmy te 50 min zostałoz robione czasami mam mało minut lecz gdybyś zobaczył w jakich porach wchodzę na serwer czasami mam mniej niż godzinę ale te 60 min było 15 min rano potem po południu i wieczorem itd nie mam czasami czasu żeby siedzieć na serwerze lecz gdy jest zgłoszenie zawsze wchodzę 

W dniu 5.09.2015 o 19:24, polaczekkkkkkkkkk napisał(a):

Jak to nie, jak ustawisz sobie w opcjach podgląd na 24godziny to widać w jakich godzinach byłeś.

Tak to wiem lecz nie możesz sprawdzić parę dni wstecz o których godzinach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności