Semi 1 260 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 1.Twój Nick: Semi 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mlody Desperados 3.Admin/Gracz : Nie wiem 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 2015-09-01 15:10 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): swiadkowie zakladam ze ktos sie wypowie tutaj 7.Opis sytuacji: NON STOP PRZEDLUZA przejdzie mape potem sobie skacze w koło bawi sie ucieka od tt robi to co chwile nie da sie grac ani czekac do konca rundy. Nie wiem czemu record mi nie dziala w csie tak to bym demko mial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) A wytłumaczysz na jakiej mapie niby "przedłużałem" ?. Zazwyczaj jak ja jestem w kolejce to nie uciekam od TT, tylko go zabijam, albo się dam zabić. Może chodzi Ci o to, że jak Esme jest w tt to np. Uciekam. Ale ja tylko walczę z nią bo ma po prostu większy poziom ode mnie i ciężej jest ją zabić niż pozostałych graczy. Na pewno nie przedłużałem. Edytowane 1 Września 2015 przez Mlody_Desperados_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Biegasz w kółko tam i tam wychodzisz znów do gun rooomu i bhopa sie chyba uczysz bo nie wiem co tam mozesz robić. Nie rób z siebie **** teraz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Jeszcze nie widziałem żeby młody "NON STOP" przedłużał. Każdemu zdarza się przedłużyć, ale w przypadku młodego to nie jest non stop tylko raz na parę map. W punkcie 6 masz: 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): masz podać świadków na nie napisać "ktoś się wypowie" a jak się nie wypowie? To ta skarga jest nie potrzebna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Z tego co wiem, to Młody nie przedłuża, sama w razie potrzeby go upominam i innych adminów, jeśli się "zagapią". Skarga bez dowodów jest bezsensowna, takie coś może napisać każdy gracz bezpodstawnie bądź po prostu w przypływie złośliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): swiadkowie zakladam ze ktos sie wypowie tutaj Dowody powinny być konkretne, a nie "Ktoś się wypowie" jak już ktoś to zaznaczył, skarga zostaje zamknięta ponieważ jest bezsensowna, czekam na dowody + "świadkowie" pewnie nie tacy jakich chciałeś żeby się wypowiedzieli stwierdzili, że nie przedłuża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi