Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga

Semi

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick:  Semi

2.Nick admina/gracza który zawinił:  Mlody Desperados

3.Admin/Gracz :  Nie wiem

4.IP/SID oskarżanego:

5.Data i godzina:  2015-09-01 15:10

6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): swiadkowie zakladam ze ktos sie wypowie tutaj 

7.Opis sytuacji: NON STOP PRZEDLUZA przejdzie mape potem sobie skacze w koło bawi sie ucieka od tt robi to co chwile nie da sie grac ani czekac do konca rundy. Nie wiem czemu record mi nie dziala w csie tak to bym demko mial.

A wytłumaczysz na jakiej mapie niby "przedłużałem" ?. Zazwyczaj jak ja jestem w kolejce to nie uciekam od TT, tylko go zabijam, albo się dam zabić. Może chodzi Ci o to, że jak Esme jest w tt to np. Uciekam. Ale ja tylko walczę z nią bo ma po prostu większy poziom ode mnie i ciężej jest ją zabić niż pozostałych graczy. Na pewno nie przedłużałem.

Edytowane przez Mlody_Desperados_

Biegasz w kółko tam i tam wychodzisz znów do gun rooomu i bhopa sie chyba uczysz bo nie wiem co tam mozesz robić.  Nie rób z siebie **** teraz.

• Like 2

Jeszcze nie widziałem żeby młody "NON STOP" przedłużał.

Każdemu zdarza się przedłużyć, ale w przypadku młodego to nie jest non stop tylko raz na parę map.

W punkcie 6 masz:

6.Dowody (demko/screeny/świadkowie):

masz podać świadków na nie napisać "ktoś się wypowie"

a jak się nie wypowie?

To ta skarga jest nie potrzebna.

• Like 1

Z tego co wiem, to Młody nie przedłuża, sama w razie potrzeby go upominam i innych adminów, jeśli się "zagapią". Skarga bez dowodów jest bezsensowna, takie coś może napisać każdy gracz bezpodstawnie bądź po prostu w przypływie złośliwości.

6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): swiadkowie zakladam ze ktos sie wypowie tutaj 

Dowody powinny być konkretne, a nie "Ktoś się wypowie" jak już ktoś to zaznaczył, skarga zostaje zamknięta ponieważ jest bezsensowna, czekam na dowody + "świadkowie" pewnie nie tacy jakich chciałeś żeby się wypowiedzieli stwierdzili, że nie przedłuża.

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności