Effcia 25 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Redaktor - Effcia Bohater - pauulyn Na początek przedstaw się, powiedz ile masz lat i gdzie mieszkasz. To tak, mam na imię Paulina. Pewnie każdy już to wie ;d. W czerwcu będę miała 19 lat. Mieszkam w małym mieście w okolicach Szczecina. Hmm, to jesteś jedną z tych starszych osób na forum ^^. Chodzisz do liceum, prawda? Na jakiim profilu jesteś? Tak, chodzę do liceum. Ostatni rok ;D. Jestem na profilu mat-inf. . Jakie przedmioty w szkole lubisz,a których nie? Lubię biologię i więcej nic nie lubię . Jeszcze fizykę w miarę lubię. A nienawdzę niemieckiego... Niemiecki fajny jest, a fizyka to zuo .Jakie masz plany na przyszłość i co zamierzasz robić po liceum i co planujesz później? Moje plany troszkę się zmieniły, bo chciałam iść na detektywa . Ale chyba pójdę w stronę biologii. I zamierzam iść na mikrobiologię. ;d Hah, za dużo seriali kryminalnych.. Czym się interesujesz? Ja interesuję się fotografią, grafiką komputerową, piłką nożną. A w szczególności FC Barceloną. Co nie, najlepsza drużyna . No, modą się jeszcze interesuję . No, a jak bacelona najlepsza Masz rodzeństwo? Mam brata, Michała. Ma 15 lat. Jest noł lajfem, i cały czas siedzi i ciupie w metina... No ale teraz przerzucił się na LOLa ha ha ^^%. Taki gimbus z niego. . Obrażasz gimbusów... . A metin jest zajebisty, ^^. Dogadujecie się czy wolicie się sprzeczać? Ja z nim nie rozmawiam . Ale przeważnie to się "sprzeczam" jeśli można to tak nazwać. ;d. Jak każde rodzeństwo. ^^ Co robisz w wolnym czasie? Albo jak Ci się nudzi? W wolnym czasie albo śpię, jak jest dobra pogoda to mnie w domu nie ma bo hasam po mieście. Albo imprezuję . A tak to siedzę na kompie i gram w grę. Hmm w grę? Ile miałaś lat kiedy zacząłaś grać w csa i dlaczego akurat Counter-Strike? Zacznę od ostatniego pytania . Dlatego że kolega mi tą grę pokazał i mi się spodobała. Więc sobie pewnego dnia ją zainstalowałam i tak się zaczęło . Gram w csa z przerwami 3 lata, no może trochę więcej , ale nie liczę tego. . Zaczęłam grać chyba w gimnazjum . Grałaś na botach czy odrazu na jakimś serwerze? Odrazu na serwie ^^, wiesz tak na początku było gorzej . Staty na minusie . A teraz już trochę lepiej Chociaż tak zależy od dnia . Czy dobrze mi idzie czy nie . Chociaż i tak śmiesznie gram ^^. Bo zazwyczaj trzymam celownik na ziemi, a nie wysoko . Ale tak mi wygodniej . Hahahah, celuj w głowy . Zjadę Cię Chociaż i tak mi nie idzie. Podoba Ci się forum czy chciałabyś coś zmienić? Heh, no zobaczymy. Dawaj 1 vs 1. Forum może być Ale wolałabym różowy styyl. Żeby było tak słitaśnie Zgadamy się kiedyś Botq . Pamiętasz jeszcze co czułaś, gdy dostałaś rangę global moderator. ? Czułam się "podjarana":D hahaha. Ale wiesz im większa ranga tym iwęcej obowiązków.- Wiem dlatego się zbytnio nie angażuję^^ . -hm, spodziewałaś się że zostaniesz wkrótce J@? Nie . Nawet jeden dzień miałam administratora, ale chyba tego nie widzialaś, heh Nie widziałam ale wierzę No cóż, gratuluję Ci jeszcze raz tego juniora . Dogadujesz się ze wszystkimi na forum, czy jest ktoś, kto działa Ci na nerwy? Ano dziękuję Raczej się dogaduję ze wszystkimi Z kim najbardziej się zaprzyjaźniłaś na forum? No nie wiem... Może z Paffciem, Blipem, Monką . Duzo by wymieniać ;d. Ja się w miarę ze wszystkimi trzymam ;D,no z tobą też ale to wiadamo Dobra, chciałabyś pozdrowic kogoś na koniec? No, to chciałam pozdrowić całe forum . Nie będę wymienić bo jeszcze o kimś zapomnę i będzie źle . Dziękuję za poświęcony czas Luzik arbuzik Na wywiady zawsze znajdę czas Bo ja jestem taaaaaka sławna :D No bardzo sławna, hah , dobra to do następnego ^^. No do następnego . Paaa Jak się podobało, dawać piffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 pauulyn już niedługo i California :)Oczywiście piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Oj pauulyn ja sobie z tb porozmawiam :-D żeby mnie nie wymienić ?? :-P A tak ogólnie to Ekstra :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 no wywiad suuuper bo ze mną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Super wywiad. ;d Masz piwko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Szkoda że ja wszystko wiedziałem , ale piwko za chęci i na pewno pomoże innym w poznaniu j@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 bardzo ciekawy wywiad łap piwko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bardzo Ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi