Effcia 25 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Redaktor - Effcia Bohater - pauulyn Na początek przedstaw się, powiedz ile masz lat i gdzie mieszkasz. To tak, mam na imię Paulina. Pewnie każdy już to wie ;d. W czerwcu będę miała 19 lat. Mieszkam w małym mieście w okolicach Szczecina. Hmm, to jesteś jedną z tych starszych osób na forum ^^. Chodzisz do liceum, prawda? Na jakiim profilu jesteś? Tak, chodzę do liceum. Ostatni rok ;D. Jestem na profilu mat-inf. . Jakie przedmioty w szkole lubisz,a których nie? Lubię biologię i więcej nic nie lubię . Jeszcze fizykę w miarę lubię. A nienawdzę niemieckiego... Niemiecki fajny jest, a fizyka to zuo .Jakie masz plany na przyszłość i co zamierzasz robić po liceum i co planujesz później? Moje plany troszkę się zmieniły, bo chciałam iść na detektywa . Ale chyba pójdę w stronę biologii. I zamierzam iść na mikrobiologię. ;d Hah, za dużo seriali kryminalnych.. Czym się interesujesz? Ja interesuję się fotografią, grafiką komputerową, piłką nożną. A w szczególności FC Barceloną. Co nie, najlepsza drużyna . No, modą się jeszcze interesuję . No, a jak bacelona najlepsza Masz rodzeństwo? Mam brata, Michała. Ma 15 lat. Jest noł lajfem, i cały czas siedzi i ciupie w metina... No ale teraz przerzucił się na LOLa ha ha ^^%. Taki gimbus z niego. . Obrażasz gimbusów... . A metin jest zajebisty, ^^. Dogadujecie się czy wolicie się sprzeczać? Ja z nim nie rozmawiam . Ale przeważnie to się "sprzeczam" jeśli można to tak nazwać. ;d. Jak każde rodzeństwo. ^^ Co robisz w wolnym czasie? Albo jak Ci się nudzi? W wolnym czasie albo śpię, jak jest dobra pogoda to mnie w domu nie ma bo hasam po mieście. Albo imprezuję . A tak to siedzę na kompie i gram w grę. Hmm w grę? Ile miałaś lat kiedy zacząłaś grać w csa i dlaczego akurat Counter-Strike? Zacznę od ostatniego pytania . Dlatego że kolega mi tą grę pokazał i mi się spodobała. Więc sobie pewnego dnia ją zainstalowałam i tak się zaczęło . Gram w csa z przerwami 3 lata, no może trochę więcej , ale nie liczę tego. . Zaczęłam grać chyba w gimnazjum . Grałaś na botach czy odrazu na jakimś serwerze? Odrazu na serwie ^^, wiesz tak na początku było gorzej . Staty na minusie . A teraz już trochę lepiej Chociaż tak zależy od dnia . Czy dobrze mi idzie czy nie . Chociaż i tak śmiesznie gram ^^. Bo zazwyczaj trzymam celownik na ziemi, a nie wysoko . Ale tak mi wygodniej . Hahahah, celuj w głowy . Zjadę Cię Chociaż i tak mi nie idzie. Podoba Ci się forum czy chciałabyś coś zmienić? Heh, no zobaczymy. Dawaj 1 vs 1. Forum może być Ale wolałabym różowy styyl. Żeby było tak słitaśnie Zgadamy się kiedyś Botq . Pamiętasz jeszcze co czułaś, gdy dostałaś rangę global moderator. ? Czułam się "podjarana":D hahaha. Ale wiesz im większa ranga tym iwęcej obowiązków.- Wiem dlatego się zbytnio nie angażuję^^ . -hm, spodziewałaś się że zostaniesz wkrótce J@? Nie . Nawet jeden dzień miałam administratora, ale chyba tego nie widzialaś, heh Nie widziałam ale wierzę No cóż, gratuluję Ci jeszcze raz tego juniora . Dogadujesz się ze wszystkimi na forum, czy jest ktoś, kto działa Ci na nerwy? Ano dziękuję Raczej się dogaduję ze wszystkimi Z kim najbardziej się zaprzyjaźniłaś na forum? No nie wiem... Może z Paffciem, Blipem, Monką . Duzo by wymieniać ;d. Ja się w miarę ze wszystkimi trzymam ;D,no z tobą też ale to wiadamo Dobra, chciałabyś pozdrowic kogoś na koniec? No, to chciałam pozdrowić całe forum . Nie będę wymienić bo jeszcze o kimś zapomnę i będzie źle . Dziękuję za poświęcony czas Luzik arbuzik Na wywiady zawsze znajdę czas Bo ja jestem taaaaaka sławna :D No bardzo sławna, hah , dobra to do następnego ^^. No do następnego . Paaa Jak się podobało, dawać piffka Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 pauulyn już niedługo i California :)Oczywiście piwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtV Krasnik 9 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Oj pauulyn ja sobie z tb porozmawiam :-D żeby mnie nie wymienić ?? :-P A tak ogólnie to Ekstra :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 no wywiad suuuper bo ze mną :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
demoN. xd 14 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Super wywiad. ;d Masz piwko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Szkoda że ja wszystko wiedziałem , ale piwko za chęci i na pewno pomoże innym w poznaniu j@ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian 1 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 bardzo ciekawy wywiad łap piwko ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapajkule 156 Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Bardzo Ciekawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts