ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Imię: Michał Nick: ωιncнєѕтєrWiek: 15 Doświadczenie związane z DJ: - - - brak, ale co trudnego jest w puszczaniu muzyki? ;v Rodzaju muzyki: House/Electro/Disco-Polo/ Ile czasu spędzasz na TS3: 3-5h *bota z muzyką mogę zostawiać nawet przez cały dzień włączonego. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Dlaczego Ty? Ja, ponieważ z tego co się orientuje na serwerze TeamSpeak3 nie ma ani jednego użytkownika / dj który puszczałby piosenki, a czasem można posłuchać. Coś o sobie: Cześć. Mam na imię Michał, mam 15lat. Pochodzę z Lublina, chodzę do gimnazjum. Jestem opiekunem serwera cs:go 4fun. Bawię się w tworzenia for, stron itp. (z nudów) oraz czasem zrobię jakieś tam grafiki. Wymagania: Ukończone 16 lat ✖ Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 ✔ Zachowanie kultury na TeamSpeak3 ✔ Przynajmniej 10 sensownych postów i 5 godzin na forum ✔ Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) ✔ Posiadanie mikrofonu ✔ Posiadanie konta na forum minimum 5 dni ✔ Posiadanie własnego bota ✔ Oczekujemy Aktywności na forum i serwerze ✔ Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako DJ ✔ Kultury osobistej ✔ Znajomość regulaminu serwera jak i forum ✔ Doświadczenie w byciu DJ ✖ Edytowane 4 Września 2015 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Na tak. znam go osobiście. Mimo nie spełniającego wieku, nadrabia to miłym dla ucha głosem, więc wydaje mi się że sprawdzi się w roli DJ'a. Poza tym posiada przeczesać pół interenetu w poszukiwaniu fajnych nutek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 6 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi