Besi523 3 023 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) Pierwszy taki prawdziwy tydzień szkoły mamy już za sobą jako, że jeszcze gdzieniegdzie czujemy wakacyjny smaczek gdzie lenistwo wciąż nam sprzyja więc postanowiłam, że zorganizujemy dla Was konkurs w którym będzie się liczyła przede wszystkim wasza kreatywność także budzimy nasze głowy, klawiatury idą w ruch i dajemy się ponieść naszej "muzie" Organizujemy konkurs, w którym do wygrania są PREMIUM oraz VIP'y na naszych serwerach Counter Strike 1.6 oraz Counter Strike:Global Offensive Co należy zrobić aby wziąć udział? Otóż to bardzo proste, wystarczy tylko dołączyć do naszej grupy na STEAM, napisać w komentarzu na GRUPIE STEAM pod wpisem z konkursem swój nick oraz pisząc dlaczego akurat grasz na naszych serwerach, co Ci się w nich najbardziej podoba, jak długo z nami jesteś i jak tutaj trafiłeś! Ogłoszenia -> Konkurs ~ reaktywacja grupy! -> dodaj komentarz STEAM: CsClassici Wzór: Nick: Ile grasz już na naszej sieci?: Dlaczego grasz na naszej sieci?: Co Ci się najbardziej podoba w naszych serwerach?: Jak długo z nami jesteś?: Jak do nas trafiłeś?: Po wypełnieniu wzoru będziecie mieli szanse na wygranie PREMIUM bądź VIP'a na dowolnie wybranym przez was JEDNYM serwerze. Nagrodę wygrywają te osoby, które napiszą najciekawsze odpowiedzi dlatego warto się postarać! 1 Miejsce: PREMIUM/VIP na 2 miesiące 2 Miejsce: PREMIUM/VIP na miesiąc 3 Miejsce: PREMIUM/VIP na 3 tygodnie Celem konkursu jest przede wszystkim zwiększenie waszego komfortu, lepsze doinformowanie z życia sieci, zwiększenie interakcji z użytkownikami oraz ożywienie grupy! Gdyż wraz ze startem konkursu, startuje odnowa grupy gdzie warto dołączyć aby być ze wszystkimi konkursami bądź otwarciami nowych serwerów na bieżąco w zasięgu ręki! Macie czas do 2 października. INFORMACJA DO OPIEKUNÓW SERWERÓW Z dniem dzisiejszym prosiłabym abyście o każdym konkursie mnie informowali poprzez podsyłanie mi na PW linków do tematu gdyż ja będę się zajmowała dodawaniem postów na grupie STEAM. Pozdrawiam oraz życzę powodzenia, Queen Besiałke Edytowane 11 Września 2015 przez Q♥een Besiałke 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) No niestety nie wezmę jeszcze udziału bo nie odzyskałem konta steam :/ @EDIT Besia Jeżeli zdążę to wezmę udział. Zaraz się biorę za ogarnianie dysku. Edytowane 12 Września 2015 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Ughhh, nie mogę tutaj edytować Ci posta, aby odpowiedzieć, wiec w takiej formie odpowiem. Czas masz do 2 października ~ 3 tygodnie także myślę, że dasz radę się zmieścić w tym czasie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Przekroczyłam 1000 znaków.. nie chcę tego skracać i przez to posta nie mogę dodać.. i co teraz?^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Kurcze to napisz w dwóch albo już tutaj, haha 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Został równo tydzień do końca konkursu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam, nick CS: eM 1. Gram na serwerach cs-classic około 4mies, wcześniej 5 lat przerwy od gier. 2. Wasza sieć jest bardzo interesująca względem otoczenia graczy. Moim zdaniem to atmosfera na serwerze odgrywa największą rolę i obecność adminów. Drugim powodem gry jest poważna kontuzja przez co spędzam czas przy PC a nie na treningu. Dlatego z wami jestem ;-) 3. Co mi się podoba? Hmm trudne pytanie, tak jak w drugim pkt. atmosfera serwera ściąga mnie tutaj, poznałem spoko ludzi z poczuciem humoru i mogę śmiało cieszyć się grą nawet gdy nic nie wychodzi :-P 4. Jestem z wami od 3-4 miesięcy 5. Trafiłem do was przez ziomeczka z osiedla którego znam od dziecka, nick name Adzik Pozdrawiam > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi