Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam chciał bym zagrać na tym serwie gdyż to jest taka mała odskocznia od normalnych strzelanek jak only DD2 czy FFA lecz nie mogę gdyż mam mianowicie taki problem gdy wchodzę na serwer wyskakuje mi taki błąd "Cannot continued without model Xdels/jb_cypis/p_palka.mdl disconnecting proszę o pomoc jeżeli ktoś wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Może dodaj do server.cfg : sv_allowdownload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Spróbuj znaleźć plik z taką nazwą i go usunąć. Counter strike 1.6 > csstrike > models > i tam powinien być ten plik, usuń go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Cannot continued without model Twój plik jest inny niż ten który jest na serwerze, usuń go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4RaMbIT 0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Mam problem bo dostałem bana na 1h za FK a mój rozkaz brzmiał tak "Po otwarciu waszych cel ustawiacie się w terarium na zielono-białą biało-zieloną lini(a była tylko biało-czerwona(powtarzałem 3 razy) i macie tam bezruch z nałożoną czapką wiking kto ma czapkę ten ginie" map_piramida. w celi zostało moze z 2osoby reszta poszedła na na tą niby zielono-białą linie. Zabiłem tych co źle wykonali polecenie i ban. i mam problem czy ten ban słusznie czy nieslusznie?? Napisz w dziale skargi, dostosuj się do wzoru i wtedy będę mógł to rozpatrzeć. ~Jay Edytowane 16 Listopada 2015 przez JayMcKenzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ci co zostali w celi powinni przeżyć, a Ci na linii zginąć, ponieważ gdy przez prowadzącego jest jakaś zmyłka mówiona to więźniowie powinni pozostać w celi najwyżej w totalnym bezruchu i bez czapki jak pisałeś. Napisz skargę to się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi