ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Skórki znajdujące się w najnowszej skrzyni: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Gorszych skinów i najgorszej kosy nie mogli dodać? Jeszcze tylko nóż do masła :c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Skiny są zajebiste, ale nóż wygląda jak analna zabawka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Dokładnie skiny są super oprócz kosy -.- Najlepszy USP ;> Edytowane 19 Września 2015 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Skiny sa beznadziejne, kosa porażka. Skrzynka będzie za tydzień za 10 centów. Nie wiem co oni sobie myśleli dodając m4a1-s kiedy tak ją zepsuli. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Noże to Koziki z metina xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Skiny sa beznadziejne, kosa porażka. Skrzynka będzie za tydzień za 10 centów. Nie wiem co oni sobie myśleli dodając m4a1-s kiedy tak ją zepsuli. Dla mnie skiny są bardzo fajne - wyjątkiem jest kosa . Według mnie dobrze zrobili z tą m4 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 "Dobrze zrobili" tak zniszczyli te m4a1-s,że teraz prawie nikt nie gra xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonia1234 25 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Noże to Koziki z metina xD Dokładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Usp jest magiczne i tylko tyle,kosa to jakas patologia..jak tak dalej będą zmieniac csa to oni straca graczy bo sie przerzuca na jakies call of duty bo ta gra powoli zaczyna coda przypominac....I tak jak Natka pisze po co dali nowe m4a1-s jak ja tak zepsuli?powinnic dac nowe m4a4 no ale niech im bedzie...btw ja tam nie czuje roznicy miedzy stara m4a1-s a tą znerfiona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 "I tak jak Natka pisze po co dali nowe m4a1-s jak ja tak zepsuli?" "ja tam nie czuje roznicy miedzy stara m4a1-s a tą znerfiona:D" Wut? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi