no body 0 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Nick: no.bodyLink do SS: nie ma ban za wh + aim nie wiem dlaczego , ludzie gram od czasu cs 1.5 umiem hs strzelaćWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: cod modLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Smiechu warte Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Masz bana wallhack + aimbot Admin ma 24h na rozpisanie dema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek123321 0 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 No sory no Body mam cały serwer kto był wtedy i potwierdzi każdy po co 2 osoba caly czas mi na u@ pisała że masz aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no body 0 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Hmm , rozpisz demko ze hs strzelałem to mam doświadczenie a że dzieci Ci na u@ płaczą to już trudno. edit# Było 17 graczy nikt nie napisał na say mi ze mam wh hmm lub lub coś inne, jak nie umiesz rozpisywac demka to daj ss'y... apłaczki zawsze są. Edytowane 19 Września 2015 przez no body Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek123321 0 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Sprawdzałem go i latał mu celwonik jak szalony to mu dałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Sprawdzałem go i latał mu celwonik jak szalony to mu dałem bana Gracz ma prawo się odwołać od bana a ty masz obowiązek wstawić demo z rozpisanymi akcjami. 4. Admin poproszony o wstawienie demka ma 24 godziny na wstawienie go i jeżeli demko jest z HLTV to ma rozpisać akcje. Edytowane 19 Września 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no body 0 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 teraz czekac musze bo dzieciak jakis mi dal bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 No body, jeżeli masz coś dopowiedzenia opcja ~ opcja edytuj, nie nabijaj sobie postów tak samo nie nabijaj bezsensownymi odpowiedziami, inaczej dostaniesz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek123321 0 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Na początku No body wszedł na serwer poczym wyszedł od razu i ponownie wszedł w 2 rundzie jak grał (Był w CT) z respa od razu poszedł w prawo na most doszedł do końca i skręcił w lewo gdzie był tam 1 Gracz od razu 1 strzał i 1 w głowę po zabiciu tego gracza poszedł dalej i skręcił w prawo gdzie było 2 innych graczy i im tak że strzelił w głowę po czym zszedł na dól i tam był 1 Gracz i temu Graczowi też od razu w głowe strzelił . Doszedł do respa TT i tam był 1 Gracz i zabił go bo nie zdążył i poszedł na jeden z BS i tam ten Gracz był i schowal sie za skrzynką a No body poszedł i od razu miał tam celownik i Kill w głowę Myślę że tyle wystarczy jeżeli nie proszę napisać żeby jeszcze napisał o jakieś akcji albo obejrzeć demko z HLTV MAPA: de_salt2 Godzina : Około 14:50 @Edit by SzeregowiecPL: Masz wstawić tutaj demo i rozpisać podejrzane akcje z czasem kiedy się to działo. Edytowane 19 Września 2015 przez SzeregowiecPL Informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no body 0 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Napisz time człowieku taka rozpiska to sobie możesz... Edit: Hs to hs trafic zawsze można , hmmm co do wh , niemam tylko znam mape i wiem gdzie chodzić. Edytowane 19 Września 2015 przez no body Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek123321 0 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 de_salt2 Link http://253315.node19.pukawka.pl/hltv-1509191341-de_salt2-1442662860-1442664360.zip 6:37 Wchodzi na serwer od razu wychodzi 7:20 Znów wchodzi na serwer 8:12 Dochodzi na resp TT tam zabija pierwszą osobę w głowę celownik na wysokości brzucha lecz szybko podnosi go na głowe 8:22 Ma celownik od razu na graczu na wysokość około brzucha ale i tak był HEADSHOT a za tym graczem był jeszcze 1 gracz w koncie ale go zabił po przez uderzenie w brzuch 8:31 Wygląda przez okno i ma 1 kila w brzuch drugiego w ramie 8:37 Kolejny kill ale też w brzuch 9:08 Zabójstwo strzałem w głowę 9:14 Koleje 2 inne zabójstwa ale też w głowę 9:20 Kolejny zabójstwo po przez głowę celownic na wysokości brzucha 9:58 Wyjście do gracz od razu Gracz był na celowany i był HEADSHOT 10:54 Zabójstwo strzałem w głowę 11:28 Zabójstwo strzałem w brzuch 11:50 Zabójstwo strzałem w głowę 11::56 Czekał już z wycelowanym celowniki na Gracza a było to nie możliwe że w jakikolwiek sposób by go zobaczył usłyszał 12:10 BAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no body 0 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) co do 11:56 słyszłem kroki bardzo ciche ale słyszalem 8:12 czułośc myszy 4.2 coś daje nie xD?, 9:58 wcelowac umiem sie ,9:14 2 zabójstwa z hs nic normalnego to moim zdaniem byly tylko dziwne akcje nick : no.body b3 bad m4 czitowal tez Edytowane 19 Września 2015 przez no body Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) no body nick w grze Be_Bad m4 czy coś takiego? //bo coś mi nie pasuje tutaj.. Edytowane 19 Września 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no body 0 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 ja mam nick no.body Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Według mnie jesteś spalony. Miałeś trochę akcji w których wchodziły ci magiczne headshoty, a pod koniec wcelowałeś się idealnie. Takie jest moje zdanie ale poczekam na wypowiedź innego członka UBTeam. Edytowane 20 Września 2015 przez M@jki H@rdcor Z pewnością odpał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no body 0 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Nom najlepiej powiedziec ze odpal... Gracie po 2 lata w csa i nie wiecie co to skill... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Spalony, ban zostaje. Na demku widać, że Zborek siedział na spect i pisał, że już sprawdza więc tutaj nie będę go karać. I wydaje mi się, że to "potwierdzi każdy po co 2 osoba caly czas mi na u@ pisała że masz aima" była to tylko argumentacja, demko rozpisał koniec burzy. Zamykam. Edytowane 20 Września 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi