Semi 1 260 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Wzór: 1. Nick: `PG LOFF #Semi. (100FPS) 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Mam nadzieje ze sie nie przeceniam ale 10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli będzie taka potrzeba to damy radę 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%60PG%20LOFF%20%20Semi.%20%28100FPS%29/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Charakter wybuchowy łatwo mnie zdenerwować (wolałem być szczery) , jeżdżę bmx'em w weekendy tak to zapie*** w szkole wiec nie ma czasu ;x. Chciałbym zostać adminem , ponieważ gram późnymi oraz bardzo późnymi wieczorami i nigdy jak na złość nie ma żadnego admina i gracze robią co chcą i wzajemnie psują sobie gre. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam STEAM_0:0:60339321 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Myślę że w tygodniu 18-00:00 a w weekendy robie nocki wiec piątek sobota co chwila jestem i sobie skacze. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Już wyżej opisałem 12. Staż w grze counter strike 1.6: Dość długo jakbym liczył ile godzin gram/grałem to bym się wbiegł głową w ścianę ile dni i tygodni a nawet miesiecy zmarnowałem życia na tą grę . 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem wiele razy , starsza ekipa z csc powinna mnie pamiętać. Wymagania: Ukończone 15 lat - TAK Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - TAK Zachowanie kultury na serwerze - Były różne dziwne sytuacje ale jak się dostanę to nie będzie ani jednej , chodzi o to ze czasami jak ktos sobie skracał to potrafiłem rzucić coś w stylu "ku*** nie skracaj" czy coś w podobie.(znów zbyt szczerze xd). Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - JEST Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) - JEST Posiadanie mikrofonu - TAK Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - Jeśli będzie taka potrzeba to damy radę @Gracze którzy nie interesują się dr'em , nie grają na nim nie powinni się wypowiadać w podaniach na admina tego serwa.(według mnie..) @Ziomeczki źle mnie zrozumieliście , jeśli ktoś skraca/łamie regulamin lub drze sie przez mikro i jest toksyczny dla większości graczy to wtedy lubi się wymsknąć . Edytowane 24 Września 2015 przez Semi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Na TAK : - AMX - składka - mikrofon - doświadczenie Co do aktywności, to osoba grająca "później" nam się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) • "Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - TAK" • "jeżdżę bmx'em w weekendy tak to zapie*** w szkole wiec nie ma czasu" -Nie masz przegranych 20 godzin na serwerze, więc po co głupio kłamiesz, albo po prostu tricki ekonomiczne nie są na Twoją głowę... -Brakuje Ci kultury a admin tak czy siak musi dawać przykład. I to jeszcze taki kleks w podaniu. W CV też tak byś napisał?Jestem na nie.@Twój czas liczyłem przelicznikiem w czasie teraźniejszej Twojej gry. Piszę to bo już mi się rozpłakał na PW ^^. Edytowane 20 Września 2015 przez James0v. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Szansa sie należy Dobry typuś, często gra, miły, chociaż zdarzy mu sie wyklnąc, ale nie ma osoby która nigdy nie klnęła. Nawet z adminów. Edytowane 23 Września 2015 przez MrRemix007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 wiek , amx , ogarniety , gra w takich godz. w których dużo graczy próbuje łamać regulamin czyli skracać żeby rank sobie podniesć lub łAZI PO TXT, ITD... często go widze na serwie, SKŁĄDKA , MICRO jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wiek , ogarnięcie, miły , znajomość amx, jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wymagania spełnia wszystkie. Kilka razy widziałem jak pięknie skracasz, ale pewnie to był ten wybuchowy temperament:) Jestem za daniem mu szansy. Okres próbny :tongue2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Za okresem próbnym ponieważ mało jest adminów na dr.Wszystko na + z wyjątkiem kultury popraw ją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zapraszam PW, ogarnięty, zgłasza na forum, kulturalny, byłeś adminkiem. Widać, że zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi