dawidos382 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Imię : DawidNick: Xenoxmt2 :)Wiek : 12 wiem ze za małoZnajomość AMXX[(1/10) : 6/10Mikrofon(tak/nie) : takSkładka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : Tak (11zl miesięcznie) Steam/NS : NS Kontakt: GG komurka nk fecbuk Dlaczego ty? : chciałbym pomóc innym graczom jestem miły dla innych graczy nie obrażam proponował mi asds żebym złożył podanieIlość godzin przegranych na serwerze : ok 2mis Link do Reklam : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 na nie .. za mało lat , brak reklam i konto tylko dla adma : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie ma zrobionych reklam, konto założone dopiero dzisiaj, mały wiek.. problemy z ortografią no i brak steama (choć to aż tak ważne nie jest). Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Według mnie na tak. Grasz dużo, dogadujesz się z graczami. Daję Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja też nie. Powody zostały wymienione wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niszczyciel 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na Taktrzeba dać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja patrząc na tego admina nie patrzę na wiek,teraz tak.Wiek mały,ale siedzi on 2/3 razy więcej od adminów.Zawsze gdy jestem to i on jest,a zwłaszcza rano.Ale nie ma reklam,więc masz 24h.Nie wiem czy umiesz posługiwać się adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'SkRilleX^.^ 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na NIE powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na tak , trzeba dać szanse jak tu Dawidek mówi , że on tyle na serwie siedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Nie -Pierwsze polecam spojrzeć do słownika -Brak reklam-Nie słuchasz innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na NIE powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod0 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 A ja na tak , czy nie uważacie że trzeba dać młodemu szansę ? Nie wiem czy "będzie" to Jego pierwszy admin , ale każdy miał w życiu pierwszy raz admina. Przy naszej pomocy , młody nauczy się adminowania i wtedy będzie miał większe szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Proszę o zamknięcie podania gdyż ten Gracz dostał Bana od mnie aby wrzucił Ss'y na forum. Nie zrobił tego a 24h mineło więc myślę że wiecie o co chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Na Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoRsUk 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jestem na nie -ortografia "komurka" -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymeK 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 To co up jestem na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqr3byk 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Na tak. Da sie z nim dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil96 0 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 powiem tak xenox to bardzo aktywny gracz , czasem źle sie zachowuje ale to pewnie wiek , sądze że można dać mu szanse składke bedzie płacił , dorób tylko te reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Widać jak pięknie czytacie Forum , mowiłem koleś dostał Ss'y odemnie , nie wrzucił ich. To powinno być zamknięte ... A niech niektórzy czytają co inni piszą ... Bo nei czytacie i głupoty piszecie że na tak ... Chyba że chcecie miec admina czita ... Ja proszę o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja jestem na nie , 12 lat to trochę mało , popełniasz dużo błędów ortograficznych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 ZamykamZero zaangażowania na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi