Chemikphp 28 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam. Mój nick w grze to Chemikphp, grywałem dość często na deathrunie, nie wiem czy wprowadzaliście jakieś zmiany w serwerze ale od pewnego momentu gdy wchodze do gry podczas trwania rundy wszystko jest OK, aczkolwiek nie trwa to zbyt długo. Kiedy dochodzi do wybierania klasy gra łapie wielkiego Freeza i nic nie da się zrobić wcześniej grałem 2 poprzednie edycje i nie miałem nigdy problemu, używam klienta od was oraz innego v23, nie posiadam steam. Na obu klientach Freezuje, ten problem mam tylko z waszym serwerem a z wielką chęcia na niego bym wrócił. Przeinstalowanie gry nic nie dało, nie używam żadnych cheatów/botów więc nie wiem o co chodzi. Będę wdzięczny jeżeli mi ktos to wyjaśni co mogłbym zdziałać Pozdrawiam Chemikphp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Pobierz najnowsza wersje v50 i zobacz wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Właśnie pobieram mam nadzieje że pójdzie Niestety wersja v50 też zawiesza się po wejściu.. nie wiem już co mam zrobić nigdy przedtem tego problemu nie miałem, i jak wspominałem na innych serwerach typu deathrun grywam normalnie. Ale tego serwera nie jest w stanie nic zastąpić ^^ Edytowane 24 Września 2015 przez Chemikphp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Problem w tym że to dotyczy akurat tylko tego Deathruna, na innych serwach CS-Classic moge grać bez żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Spróbuj usunąć cs'a nie odinstalować , tylko wejść w folder i usunąć cały cstrike dosłownie wszystko wyczyścić.Potem spróbuj zainstalować na nowo cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Najlepiej spruboj kilku wersji cs . sprobuj jakies starszej wersji nisz masz z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 wciąż to samo :/ zaczynam już nadzieje tracic ale też dziwne bo 2 poprzednie edycje grałem i nie miałem tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Problem leży ewidentnie po Twojej stronie, próbowałeś może przeczyścić komputer ze szkodliwego oprogramowania? Spróbuj pobrać ccleaner'a i zeskanować nim dysk, jeżeli wykryje Ci szkodliwe oprogramowanie to je usuń, link do pobrania CCleaner download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Człowieku mam pytanie. Czy ty w ogóle przeprowadzałeś aktualizację komputera i antywirusa lub czy skanowałeś komputer w poszukiwaniu wadliwego oprogramowania itp.? Może to twój komp tak robi że nie możesz wchodzić na DR? Edytowane 28 Września 2015 przez Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jakby opiekun był aktywny to może by sprawdził w plugins.ini czy żaden plugin nie blokuje ci dostępu lub coś nie mam pojęcia kompletnie czym to moze byc spowodowane. W ostatecznej ostatecznosci sformatuj kompa chyba że aż tak ci nie zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Najlepiej : -sformatuj kompa łacznie z dyskiem z winem -zainstaluj nowego windowsa -wgraj wszytko od nowa sterowniki itp. -i w tedy zainstaluj cs -nie u mniesz sanm znajdz jakiegos kupla który ci pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A czy ty czasami nie masz hasła na nick ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jakby opiekun był aktywny to może by sprawdził w plugins.ini czy żaden plugin nie blokuje ci dostępu lub coś nie mam pojęcia kompletnie czym to moze byc spowodowane. W ostatecznej ostatecznosci sformatuj kompa chyba że aż tak ci nie zależy. Tam nie ma nic specjalnego, sprawdzałem teraz. Spróbuj przeczyść też komputer ze zbędnego syfu bo ja nie widzę nic co mogłoby powodować problem, choć nie wiem. Sprawdź po zmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi