MajuN 682 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) @QuickEDIT Wrzucam jakoś HD. Byłem, widziałem i co mogę więcej powiedzieć, żałujcie że was nie było ! Niestety jeszcze nie ma całej walki na yt ale za pewne na dniach się pokaże. Co do kariery freestyle'owej Filipka, niestety już wiemy, że kończy się w tym roku, potwierdził to po zwycięskiej walce. A więc z tego co ogłosił Filip ostatnia jego walka odbędzie się 12 grudnia na WBS. Na pewno warto czekać na WBW oraz WBS !!! Edytowane 28 Września 2015 przez MajuN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Widze, ze duzo osob z Polski sie zjechalo, ale ma co sie dziwic jak klub jest przy samym dworcu Ja nie moglem dzis byc, a mam tez pare minut do klubu. Obejrzalem walke i wiem co stracilem <_< Kimasz w Szczecinie czy bezposrednio po walce w pociag i na Wroclaw? Edytowane 26 Września 2015 przez HARDWELL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Widze, ze duzo osob z Polski sie zjechalo, ale ma co sie dziwic jak klub jest przy samym dworcu Ja nie moglem dzis byc, a mam tez pare minut do klubu. Obejrzalem walke i wiem co stracilem <_< Kimasz w Szczecinie czy bezposrednio po walce w pociag i na Wroclaw? Kurde dopiero teraz wszedłem na forum xD Spałem u kumpla ale jestem już w drodze powrotnej do domu ;D A tutaj dorzucam kolejną część walki i zapraszam do oglądania https://www.youtube.com/watch?v=4Xa2mePhwBA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi