Jump to content

Za co wgl ten ban wchodze gram 2 rundy ... A tu ban

Lewiers:)

Recommended Posts

[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl[AMXBans] Reason: 'ab'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:962222430'[AMXBans] Your IP: '31.63.203.207'[AMXBans] =======================================Prosze o ub ( Co to wgl ab .. ) Mogli ss'y zrobic ..

Tak dziwie sie bo gram tydzien na tym serwie i gralem ciagle aż nagle dzis wbijal 2 rundy i ban ... To mogł dac bana wczesniej a niedał .. ( Jesli mozna dajcie ub i poźniej robcie ss'y ) I zobaczycie ze nie czituje czity mi neidziałają nawet na kompie..

Nie dałem ci aktywnego wczesniej bo cię po prostu nie widziałem . A UB wątpie że dostaniesz ... A choćby nawet to wytłumacz czemu jak dostałeś bana Za Czitowanie nie wyjasniłeś tego tylko IP zmieniałeś ? Sam się wkopałeś a teraz anioła udajesz i jeszcze kładziesz mnie na deski tym że czity nie działają ci na kompie

Niszyczyciel, moim zdaniem to nie podszywka tylko sobie wszedł na serwer na ns, żeby sobie poczitować.... Potem wbijał na steam, że to niby nie on...A po 2 napisał Tak dziwie sie bo gram tydzien na tym serwie i gralem ciagle aż nagle dzis wbijal 2 rundy i ban ... To mogł dac bana wczesniej a niedał .. ( Jesli mozna dajcie ub i poźniej robcie ss'y ) I zobaczycie ze nie czituje czity mi neidziałają nawet na kompie..A potem mówi, że jego podszywka może dostała bana...

brak ub koniec dyskusji i proszę się opamiętać nas się nie oszukuje bo potem wygląda to tak jak wygląda temat close w razie wątpliwości proszę pisać do H@ bać skargę

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy