k3_ 79 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nick: TrueA|phaLink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 77 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 53 minutes and 54 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : r0koszynski [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 193.109.239.2 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check Serwer: DeathrunLink do bana: Kolejny raz dostaje bana za nic na nick na którym nie gram. Nie wiem czy to jakaś pomyłka czy co:) Proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzugbw 0 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 widzę że nie ja jeden mam ten problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jeśli dostałeś bana na ten nick a ktoś inny grał to mogłeś zrobić rezerwację nicku.Bana nie zdejmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 26 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi