k3_ 79 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nick: TrueA|phaLink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 77 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 53 minutes and 54 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : r0koszynski [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 193.109.239.2 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check Serwer: DeathrunLink do bana: Kolejny raz dostaje bana za nic na nick na którym nie gram. Nie wiem czy to jakaś pomyłka czy co:) Proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzugbw 0 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 widzę że nie ja jeden mam ten problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jeśli dostałeś bana na ten nick a ktoś inny grał to mogłeś zrobić rezerwację nicku.Bana nie zdejmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi