dzika ryba 982 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Wiek: 16Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 39d 17h 14m 5sDoświadczenie na podobnym stanowisku: miałam tutaj redaktora xdDział który najbardziej ci odpowiada: filmy/anime ewentualnie jeśli potrzebna pomoc to wywiadyDlaczego akurat Ty?: Karol odświeżył rekrutację i zaprosił do składania podań, więc czemu nie? Ostatnio mam chęci na pisanie recenzji itd. chyba będzie ok. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Nie mam po co się rozpisywać, mogę odesłać do poprzedniego podania, moje argumenty i zamiary są takie same xd http://forum.cs-classic.pl/topic/30972-przyjęteredaktor-rybka/ Wymagania: Co najmniej 3 dni spędzonych na forum- tak Przynajmniej 30 postów napisanych na forum- tak Konto na forum powyżej miesięca- tak Chęć pomagania innym użytkownikom- tak Czyste konto (Brak warnów)- tak xD Dobra znajomość regulaminów forum- tak Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji- tak Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku- tak PS. nie piszcie, że podanie słabe itd, bo w poprzednim rozpisałam się aż za dużo i nie ma sensu kopiować zainteresowani mogą przeczytać poprzednie http://forum.cs-classic.pl/topic/30972-przyjęteredaktor-rybka/ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Na tak Miła osoba Doświadczona Aktywna A przede wszystkim nie ma tłumów na to stanowisko, a myślę że ona może coś wnieść w te działy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Marta, odpowiedni człowiek na odpowiednie stanowisko. Poprzednim razem jak miała redaktora zrobiła kawał dobrej roboty i teraz myslę że będzie tak samo. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jestem na nie z prostych powodow. Dopiero co mialas bana na forum, wiec troche slabo to wypada. Po drugie, chcesz dostac kolejna szanse, ale komus tej szansy nie chcesz dac. To nie jest wazne, ze w poprzednim podaniu sie rozpisalas, piszesz kolejne, wiec pasowaloby sie troche przyłozyc tym bardziej, ze jest to podanie na redaktora. ///sorrki za brak pl znakow, pisze z tel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Jestem na nie. Bardzo słabo napisane podanie i dopiero co zostałaś odbanowana. Rozruszaj dział postaraj się bardziej z podaniem i pisz następne Również uważam że poprzednie podania się nie liczą tylko te tutaj. Edytowane 2 Października 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jestem na Tak, ponieważ dobrze sprawowałaś się w funkcji Redaktora, tylko mam cichą nadzieję, że teraz wytrzymasz na tym stanowisku troszkę dłużej. Myślę, że to co napisałem wyżej wystarczy, ale żeby nikt nie miał zastrzeżeń podam kilka argumentów: - Spełniasz wszystkie wymagania. - Posiadasz doświadczenie jako redaktor. - Jesteś z nami na forum już dość długo. Ale, żeby za bardzo ci nie słodzić, odniosę się do twojego ostatniego zdania, podanie napisałaś słabo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 3 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Potrzebni są redaktorzy, więc przyjmuję Cię na okres próbny. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 3 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi