Esme 2 245 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 WItam. Do zaproponowania mam dodanie podpunktu do regulaminu odnośnie zakazu skanowania graczy. W trakcie, gdy ktoś się odrodzi i terrorysta bije przechodzącego mapę ct będącego pierwszym w kolejce. Jest to dość uciążliwe, uważam, że taki punkt powinien znaleźć się w taryfikatorze banów z długością 5min-30min.Drugą propozycją, taką już bardziej estetyczną jest wyczyszczenie rs'ów i aktualizacja ich. Już dawno nad tym myślałam, ale kiedy wczoraj na serwerze usłyszałam w rs'ach gang albanii to trochę zamarłam. Co do piosenek można utworzyć/otworzyć temat, w końcu piosenek nie jest potrzebnych dużo, a wycięciem mogę się na spokojnie zająć, bo to tylko chwilka dla mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 413 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 co do tego punktu w regulaminie zgadzam się a nad piosenkami popracuje trochę dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Z regulaminem się zgadzam , mam jakąś starą paczkę rs'ów którą przygotowałem kiedyś na cs-classic zauploaduje ją dziś i powiecie czy mogą być to opiekun doda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Regulamin zaktualizowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi