Esme 2 242 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 WItam. Do zaproponowania mam dodanie podpunktu do regulaminu odnośnie zakazu skanowania graczy. W trakcie, gdy ktoś się odrodzi i terrorysta bije przechodzącego mapę ct będącego pierwszym w kolejce. Jest to dość uciążliwe, uważam, że taki punkt powinien znaleźć się w taryfikatorze banów z długością 5min-30min.Drugą propozycją, taką już bardziej estetyczną jest wyczyszczenie rs'ów i aktualizacja ich. Już dawno nad tym myślałam, ale kiedy wczoraj na serwerze usłyszałam w rs'ach gang albanii to trochę zamarłam. Co do piosenek można utworzyć/otworzyć temat, w końcu piosenek nie jest potrzebnych dużo, a wycięciem mogę się na spokojnie zająć, bo to tylko chwilka dla mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 co do tego punktu w regulaminie zgadzam się a nad piosenkami popracuje trochę dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Z regulaminem się zgadzam , mam jakąś starą paczkę rs'ów którą przygotowałem kiedyś na cs-classic zauploaduje ją dziś i powiecie czy mogą być to opiekun doda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Regulamin zaktualizowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi