lolcia 786 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Redaktor - niezlyLOL. Bohater/ka - sebastianCzesc Opowiedz nam w paru słowach o sobie. Jak masz na imie , ile masz lat , gdzie mieszkasz.Witaj mam na imie Sebastian mam 21lat mieszkam w Jastrzebiu-Zdrój na śląsku.Uczysz się czy pracujesz ?Jeszcze się uczę do czerwca a potem kto wie A do jakiej szkoly uczeszczasz ? chodze do szkoły zawodowej nr1 w żorachA jaki profil , czy tam kierunek ?Poszedłem na kierunek mechanik pojazdów samochodowychNo to widze zainteresowanie samochody A masz moze jakies inne zainteresowania ?oczywiscie ze mam sport siatkówka, łowiectwo,grzybiarstwo Rozumiem ^^ .. Jakie grzyby lubisz zbierać hahJa zbieram tylko dobre grzybki czyli kozaki,borowiki itp Eheem .. Masz moze jakies zwierzątku ?Pieska mam nazywa sie Centka ^^Milusio ^^ .. A rodzenstwo masz ?Tak mam dwóch młodszych braci i starszą siostreDobrze , to przejdzmy do pytan zwiaznych z cs'em. Jak sie znalazles na forum cs-classic ?Waszego serwer dostąłem od patryka ^^A od tego botka. Pozdrawiamy go A od kiedy grasz w cs'a ?hmm od 2004 rokuno to długoo .. 9 lat jak dobrze policzylam Tak dobrze ^^Jeśli lubisz siatkówke , ogladasz mecze ? Moze kibicujesz jakiejs druzynie?tak oglądam meczę a druzyna to GKS JastrzebieNie znam Teraz pytania z różnych kategorii Jaki masz kolor ściany w pokoju . ?Niebieski ^^hah ja tez .. O jakie porze dnia czujesz się najlepiej?Najlepiej sie czuje o godzinach 16 i po 22.Rozumiem .. Na jakich instrumentach umiesz grać? Kiedys grałem na gitarze i flecie ^^No na flecie to chyba kazdy umie. Kiedys w podstawówce sie grało ^^ Chcesz na koncu pozdrowic kogos ?Tak bym chciał pozdrowic osoby : Blip^ ,pauulyn, Buzke, monke, krasnika,siwego ^^Dziekuje za wywiad.Czesc : ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 zdjecie takie sobie łap piwko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Lubie grzybki ale nie lubię zbierać. Podeślij Redi kilka słoiczków marynowanych .A za wywiadzik oboje macie po piwku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 nie ma sprawy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wywiad spoko Po poffku :Dp.s Thx za pozdrowienia Jako 1 mnie chyba tu pozdrowiłeś Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Wywiad fajny. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Bardzo ciekawe i pouczające edytowane 20razy by blip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Fajne Piwko leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bardzo Ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I See You 0 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 dobry wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi