|Mort| 249 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Godzinę temu, FuhrerOfFanta napisał: Pomysł spoko ale teraz powiedz mi tylko co to da skoro broń (mówię np. o pistoletach) jest widoczna na plecach a tego to już nie ukryjecie Dodać skina dla każdego gracza, takiego więźnia (żeby nie było standardowego tt'ka. I raczej nie bedzie widac broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 4 godziny temu, FuhrerOfFanta napisał: Pomysł spoko ale teraz powiedz mi tylko co to da skoro broń (mówię np. o pistoletach) jest widoczna na plecach a tego to już nie ukryjecie Przyjacilu, da to to, że podczas przeszukiwania nie będzie widać granatów i zeusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 42 minuty temu, SerwuSik napisał: Przyjacilu, da to to, że podczas przeszukiwania nie będzie widać granatów i zeusa. Po ostatniej aktualizacji chyba zeusa widać na plecach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS' 84 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 17 godzin temu, aassingo napisał: Po ostatniej aktualizacji chyba zeusa widać na plecach Dokładnie tak. Jest widoczny za paskiem z tyłu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unto papariet 133 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Dnia 10.06.2017 o 18:56, aassingo napisał: Po ostatniej aktualizacji chyba zeusa widać na plecach Granaty się czasami bugują więc zeus też może. A za tym idzie to, że gdy będzie widać na pasku granaty czy owego zeusa, "alkomat" może wykazać, że owych broni ni ma. c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dodać do chowanego "granat" dający możliwość tepnięcia gracza w miejsce gdzie tt rzuci granata / w losowe miejsce na mapie. Przedłużyć czas chowanego do 7/8min (po dodaniu tego granatu). Myśle że to by było ciekawe utrudnienie na chowanym szczególnie na mapie jb_dust2_47 (czy jakoś tak XD ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 28 minut temu, SharD napisał: Dodać do chowanego "granat" dający możliwość tepnięcia gracza w miejsce gdzie tt rzuci granata / w losowe miejsce na mapie. Przedłużyć czas chowanego do 7/8min (po dodaniu tego granatu). Myśle że to by było ciekawe utrudnienie na chowanym szczególnie na mapie jb_dust2_47 (czy jakoś tak XD ) Zbyt wiele możliwości bugowania mapy tym granatem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zmienić zakaz reklamowania stron na zakaz reklamowania innych sieci :v 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ja mam natomiast propozycje co do WG Żeby co zabicie przeciwnika leczyło cie od 15hp do 30 hp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 18 minut temu, RUDI napisał: Ja mam natomiast propozycje co do WG Żeby co zabicie przeciwnika leczyło cie od 15hp do 30 hp Coś czuję, że nie przejdzie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Usunąć pojedynki na granaty i dać pojedynki na mag-7, nove i uspy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 1 minutę temu, ceberi napisał: Usunąć pojedynki na granaty i dać pojedynki na mag-7, nove i uspy. Uspy nie przejdą, bo niektórzy mają kevlar z hełmem. Można by to zamienić na 1 tapy z ak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dodać pojedynek na wabiki i przy tym mieć 1hp i bez kevlara jeśli by się dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 46 minut temu, aassingo napisał: Uspy nie przejdą, bo niektórzy mają kevlar z hełmem. Można by to zamienić na 1 tapy z ak To pojedynki na uspy będą usuwane kewlary z hełmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 [PROPOZYCJA] Zmiana kolejności komend w głównym menu dla CT Pod 3 jest otwieranie/zamykanie cel a pod 4 box - Trochę za blisko Chcąc otworzyć cele zdarzają się często miss-clicki (zamiast 3 klikamy 4) i włącza się box w celi Otwieranie powinno być tak jak jest a box trochę dalej - 5-6 Każdy kto popiera propozycje niech nie pisze tego samego dalej. Wystarczy polubić ten post ------------------------------------------------------------------> 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 19 minut temu, Agencik47 napisał: [PROPOZYCJA] Zmiana kolejności komend w głównym menu dla CT Pod 3 jest otwieranie/zamykanie cel a pod 4 box - Trochę za blisko Chcąc otworzyć cele zdarzają się często miss-clicki (zamiast 3 klikamy 4) i włącza się box w celi Otwieranie powinno być tak jak jest a box trochę dalej - 5-6 Każdy kto popiera propozycje niech nie pisze tego samego dalej. Wystarczy polubić ten post ------------------------------------------------------------------> Już mówiłem, że się tym zajmę i wstawiłem to na listę rzeczy do zrobienia. Pojawi się to pewnie w 3 sezonie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dnia 16.06.2017 o 21:51, aassingo napisał: Zmienić zakaz reklamowania stron na zakaz reklamowania innych sieci :v Podbijam :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 4 minuty temu, aassingo napisał: Podbijam :v W zakazie reklamy chodzi o to, aby nie odciągać graczy od serwera. Głową stronę Biedronki, lub twój kanał na YT można reklamować, jeżeli nie łamią innych punktów w regulaminie serwera czy forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Propozycja zabawy: PODCHODY Zabawa by polegała na tym że ct otrzymuje zeusa, który odnawia się co 5s i ma na zadanie odszukać tt które może kampić. (Coś typu chowany, lecz więźniowie mogą uciakać i nie będzie mgły, ct nie może bić na odległość większą niż zasięg zeusa) Bez żadnego speeda ani nic. Edytowane 29 Czerwca 2017 przez SharD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hico 7 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 W sumie spoko, jeśli można to fajnieby było gdyby tt'ki zostawiały po sobie ślady 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Holly 26 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Otóż jeśli gracz ma VIPA/SVIPA/ADMINA/GUARDA itp. to Przed jego lub za nickiem (ponieważ są jeszcze gangi które widnieją przed nickiem jako grupa) powinien widniec napis [VIP] / [SVIP] / [ADMIN] / [GUARD] itp. Więcej miejsca dla graczy w danym gangu zamiast 10 to 15 . Oraz banowanie takich graczy którzy wyrzucaja odrazu po skonczniu immunitetu na 30min/1h (gracze powinni miec czas okolo 5h na wplacenie immunitetu poniewaz duzo osob pracuje lub jest w szkole) Dodatkowe opcje dla VIPA/SVIPA : Wykupienie niewidzialności na 5 sekund za 15000$ (Tylko w ostatnich 5 lub 10 minutach) , W ruletce możliwość dostania Deagle z 1 strzałem (1% szans) Dodatkowe opcje dla CT: Wykupienie danego pistoletu z taką mozliwością jak na deagle czyli tylko 1 strzał na magazynek do roztrzygniecia ostatnich 2 TT Możliwość pisania na pv serwerowym czyli typu /msay "nick gracza" "wiadomość Wiecej pomysłów nie mam :^D Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Evo^^ zapomniałem o 1 punkcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 15 minut temu, Evo^^ napisał: Otóż jeśli gracz ma VIPA/SVIPA/ADMINA/GUARDA itp. to Przed jego lub za nickiem (ponieważ są jeszcze gangi które widnieją przed nickiem jako grupa) powinien widniec napis [VIP] / [SVIP] / [ADMIN] / [GUARD] itp. Więcej miejsca dla graczy w danym gangu zamiast 10 to 15 . Oraz banowanie takich graczy którzy wyrzucaja odrazu po skonczniu immunitetu na 30min/1h (gracze powinni miec czas okolo 5h na wplacenie immunitetu poniewaz duzo osob pracuje lub jest w szkole) Dodatkowe opcje dla VIPA/SVIPA : Wykupienie niewidzialności na 5 sekund za 15000$ (Tylko w ostatnich 5 lub 10 minutach) , W ruletce możliwość dostania Deagle z 1 strzałem (1% szans) Dodatkowe opcje dla CT: Wykupienie danego pistoletu z taką mozliwością jak na deagle czyli tylko 1 strzał na magazynek do roztrzygniecia ostatnich 2 TT Możliwość pisania na pv serwerowym czyli typu /msay "nick gracza" "wiadomość Wiecej pomysłów nie mam :^D 1. Fajny pomysł popieram. 2. Zwiekszyć miejsca w gangu jest dobra opcją aczkolwiek nie do 15 tylko max do 12. 3. Zbuntowac się nie jest trudno z svipem/vipem więc to odpada. 4. Nie przyda sie zbytnio. 5. Bardzo fajna propozycja jak dla mnie najlepsza ze wszystkich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 30 minut temu, Evo^^ napisał: Otóż jeśli gracz ma VIPA/SVIPA/ADMINA/GUARDA itp. to Przed jego lub za nickiem (ponieważ są jeszcze gangi które widnieją przed nickiem jako grupa) powinien widniec napis [VIP] / [SVIP] / [ADMIN] / [GUARD] itp. Więcej miejsca dla graczy w danym gangu zamiast 10 to 15 . Oraz banowanie takich graczy którzy wyrzucaja odrazu po skonczniu immunitetu na 30min/1h (gracze powinni miec czas okolo 5h na wplacenie immunitetu poniewaz duzo osob pracuje lub jest w szkole) Dodatkowe opcje dla VIPA/SVIPA : Wykupienie niewidzialności na 5 sekund za 15000$ (Tylko w ostatnich 5 lub 10 minutach) , W ruletce możliwość dostania Deagle z 1 strzałem (1% szans) Dodatkowe opcje dla CT: Wykupienie danego pistoletu z taką mozliwością jak na deagle czyli tylko 1 strzał na magazynek do roztrzygniecia ostatnich 2 TT Możliwość pisania na pv serwerowym czyli typu /msay "nick gracza" "wiadomość Wiecej pomysłów nie mam :^D Co do ostatniego punktu - jest taka możliwość pod komendą /psay, ale tylko dla adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceberi 156 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Znerfić svipa bo jest zbyt OP. Przykladowo: -usunąć zabijanie z kosy na hita w plecy - i zamiast double jumpa dać mniejszą grawitacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Zmiany s vipa sa juz brane pod uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi