em90 36 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: eM aka eMdzej 2.Nick gracza który zawinił: Takilourobishow 3.Gracz : takilourobishow 4.SID/IP oskarżanego: "TakiLouRobiShow" 16702 STEAM_0:0:142112698 2 04:46 38 0 5.Data i godzina: 04.10.2015 18 :20 6.Dowody (świadkowie): rps , dece , kasperovsky , hul!gan , veroon , energy , kurzu 7.Opis sytuacji: No wiec gram na de_train jest końcówka mapy i ewidentnie mam na celowniku owego gościa w którego ląduje amunicje i oczywiście nie zadaje obrazen. Napisałem mu na chacie cytuje "Lou ty ciała nie masz kolego" a on do mnie z tekstem "twoja matka mówiła ze mam dobre ciało" jak się domyślacie ciśnienie +220 i nerwy posłałem piękną wiązankę w jego kierunku ponieważ jego zachowanie było karygodne nie miałem złych intencji po prostu napisałem co sadze o jego modelu w grze. Burkal cos jeszcze typu "kurwa stara" ja tego nie popuszczę... Proszę o wyciągniecie konsekwencji dla tego gracza takie zachowanie jest karygodne ! /Pozdrawiam administracje Andrzej Edytowane 4 Października 2015 przez em90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigK4812 14 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Takie teksty to w podstawówce można usłyszeć ale nie od kogoś kto ma 20 lat jak Lou.Teksty z typu twoja matka są dziecinne. Widzę że Lou nie widzi różnicy pomiędzy obelgą a komentarzem. eM nie obraził go więc jego obraźliwa odpowiedź była zbędna. I tak będą sprawdzone logi więc zobaczymy. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody. 4 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 o tutaj za bardzo bardzo mocno chyba pomylił Słowa "TakiLouRobiShow" na miejscu Opiekuna Polaczkaaaaaaa tal bym mu bana z dobre 3 dni od kiedy sie obraża rodziców a do tego eM nic takiego mocnego mu nie powiedział Pozdrawiam Kierowca Tira V2 i poprosze o bana na 3 dni to za mocne słowa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Jak wyzej. Karygodne zachowanie, bo na rodzicow wjezdzac to juz szczyt prostactwa i dziecinnego zachowania. Jezeli tak bylo jak zostalo to przedstawione to jak najbardziej ban na min. 1 dzien, aby oduczyc tekstow na tak niskim poziomie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 @Polaczek jak będziesz sprawdź logi bo z tego co widać to świadkowie chyba nie posiadają kont na forum... /Pozdrawiam, Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 No właśnie sprawdzam logi, na pewno sytuacja miała miejsce o 18:20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Cześć, witam dzisiaj strasznie źle się czuje i bylem średnio aktywny sorki ze dopiero teraz odpisuje. Tak zaistniała sytuacja miała miejsce około godziny 18:20 +/- 5minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiLouRobiShow 0 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ok przynaje to z Cialem napisałem lecz nie miałem złych intencji... Uznałem to za żart jeżeli Cie uraziłem to przepraszam, a to ze "stara" to nie wydaje mi sie ze cos takiego napisalem to chyba Twój taki dodatek. Jezeli kogos urazilem o przepraszam, co zlego to nie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Rychło w czas, mi już przeszło ale takie teksty nie na miejscu tym bardziej w twoim wieku a tekst "kurwa stara" to nie do mnie a do rps "słownie" na jego reakcje bo zwrócił ci uwagę będąc z tobą w team. Napisał ci ze grubo przesadziłeś. Szczerze to ja ci wybaczam ale mam nadzieje ze to ostatni raz i nie mowie tu o sobie a ogólnie, a logi sprawdzić można bo ja nie mam nic do ukrycia. /wyciągnij wnioski, człowiek uczy się na błędach. Ja jestem normalnym gościem stąd taka reakcja a nie inna. Przeprosiny uznaje za przyjęte Proszę o zamkniecie tematu. Edytowane 15 Października 2015 przez em90 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi