'SkRilleX^.^ 0 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Proszę nie zamykać tematy bo bd dodawał Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Widać, że pracę są ukradzione. Dwie pierwsze sygnatury są wykonane całkiem inaczej pod względem technicznym oraz w innym stylu, a te ostatnie widać, że są twojego autorstwa.. Nawet renderów nie umiałeś dobrze wtopić oraz dobrać, a w pracy pierwszej jest to IDEALNIE zrobione ;)Wiem kim jesteś i się nie kompromituj nawet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 zgadzam sie z snowy , prace ukradzione te 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Widać, że pracę są ukradzione. Dwie pierwsze sygnatury są wykonane całkiem inaczej pod względem technicznym oraz w innym stylu, a te ostatnie widać, że są twojego autorstwa.. Nawet renderów nie umiałeś dobrze wtopić oraz dobrać, a w pracy pierwszej jest to IDEALNIE zrobione Zgadzam się żałosne po co to dodawałeś !!Złodzieju sądzę że jak wpisze w necie "Darmowe Sygnatury na Forum mam szansę tam taką znaleźć" !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[O]rbi[T]ek 0 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Prace kradzione ! Weź się schowaj człowieku ! Wstydu nie masz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nigers :*PL 0 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Tak jak Snowy napisała widziałem tą 1 Prace na forum Oceniam tylko tą 3 pracę :- Napis nie widoczny - Ta twarz z lewej strony nie pasuje do całego zdjęcia do koloru .(Mogłeś troszke ją sciemnić )Nie jestem profesjonalistą ,ale to widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fasten :) 0 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Wszystkie fajne ale drugie najlepsze moim zdaniem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts