Black-Hunter 238 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) 1. Nick: Black-Hunter 2. Imię:Oliwier 3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx: Bardzo Dobre 5. Mikrofon:Nie 6. Składka: Tak 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Black-Hunter/193.33.176.143:27015/ (wiem że mało to nadrobię) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem Oliwier chodzę do Publicznego Gimnazjum w Krasnosielcu. Lubię sport , muzykę oraz grę w Cs'a 1.6 ,poza tym jestem miłym kulturalnym gościem , zachowuje kulturę na serwerze , a przynajmniej próbuje.Chciałbym zostać Adminem,bo nie lubię gdy jest nie porządek na serwerach. 9. Czy posiadasz STEAM?: W tym czasie nie mam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Około 2-3 godziny. 11. W jakich godzinach grasz?: 18.00-20.00 (w wakacje trochę dłużej) Teraz gram krótko ponieważ szkoła , nauka itd. oraz bo komputer mi przestaje działać 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 miesięcy 13. Czy byłeś już adminem?:Tak (nadal jestem) Edytowane 9 Października 2015 przez Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Na NIE. - GT nie jest aż takie rewelacyjne. - Wiek - Mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Na Nie gt słabe w punkcie 8 sie nie rozpisales wiec praktycznie cie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Na nie.GT słabePkt 8 = nic szczególnego, zero informacjiPodajesz, że możesz spędzić około 5h, a piszesz że czas gry to 13-14 i 18-20:30. Nie wnikam w to, co masz z matematyki, ale to wychodzi w maksie 3,5h... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Jak ja czegoś takiego nie lubię...Masz admina na CoD2k1 i nie ogarniasz, a oto dowód: Nie masz czasu na jednym serwerze, a składasz podanie na drugim serwerze... To jest śmieszne. Nie leć na rangi tylko pokaż, że ogarniasz admina na 1 serwerze, a później ewentualnie złóż drugie podanie na innym serwie. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Około 5 godzin. taa... 5 godzin. Podsumowując: Jestem na na duże NIE Edytowane 8 Października 2015 przez NeO12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad0w d-_-b 0 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 nope, mikro jest podstawa dla admina, poza tym slaby gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Podanie słabe, w gt nie widać tych 5 godzin dziennie. Masz już admina na Cod'zie i możesz się nie wyrabiać z czasem (wnioskuję to na podstawie gt z dr'a). Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Na nie : 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Black-Hunter/193.33.176.143:27015/ (za mało to nadrobię) - Zapoznaj się z wymaganiami - GT - punkt 8, 10 i 11 (nawet nie ma sensu się rozpisywać) Wydaje mi się, że administrator na 1 serwerze Ci wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Na Nie. - Wiek - Mikrofon - GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Na nie micro - gt- wiek- Wydaje mi się ze pisałeś już że nadrobisz godz w poprzednim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Wiedz że [...] Jeżeli w podaniu przeważają głosy negatywne podanie zostanie odrzucone Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi