Skocz do zawartości

Meeting FFA elita

em90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, :ganja: 

Mordeczki jak już pewnie większość z was wie planujemy zrobić zlot/zjazd ekipy z FFA każdy jest mile widziany. Zlot najchętniej byłby widziany w moim mieście "Wrocław" ze względu na koszta, uniknęlibyśmy kosztów na hotel myślę że spokojnie 15 osób pomieszczę, ugoszczę i przenocuje no i miasto znam jak własną kieszeń. Meeting trwałby 3 dni (któryś weekend - termin do ustalenia) jeżeli chodzi o atrakcje imprezy wszystko załatwię i zapewnię wam wrażeń i dobra zabawę :pije:  ! jeżeli większość byłaby za tym by zrobić meeting gdzieś w środku polski np. (krakow,warszawa lub inne większe miasta tez sobie poradzę bardzo często jestem w większych miastach ze względu na zawody,staże i tez ogarnę temat od A do Z) przy tej drugiej opcji miałbym ewentualnie jedno miejsce w samochodzie jeżeli ktoś z wrocka chętny na wyjazd w autku miałbym (adzika,polaczka i malpke). Proszę osoby chętne o wypowiedzenie się w temacie i podanie terminów które by wchodziły w grę jeżeli chodzi o mnie chciałbym zrobić ten zlot po nowym roku bo muszę dojść do zdrówka  :tongue2: jest jeszcze trzecia opcja ale to w górach mam tam spore chody jeżeli chodzi o jakieś hotele akademickie mógłbym załatwić np. cały hotel do naszej dyspozycji na 3 dni za grosze. Proszę o propozycje i wypowiedzenie się co o tym sadzicie ! Mamy czas i wszystko jest do ustalenia. 

/Pozdro wariaty :D 

/Come one !  :pije:

Lista osob:

-Polaczekkkkkkkk

-Adzik

-Shanell

-Jockerek

-Doktor Hajs ? :D ?! ?!

-@ - Co to za pistolety

-Pontomeister ? :D ?! ?! 

-Takilourobishow

-Keke

-

-

-

-

-

-

-

Edytowane przez em90
  • Like 2

Są ale ogólnie nie polecam tym bardziej ze niedojeby stoją na bramkach i jak nie kupisz przynajmniej 3 drinków po 40 zl/szt. to się dopierdalają i zaraz 10 sie zjezdza sterydowcow jeżeli dochodzi do incydentu a nie chodzi tutaj o spiny tylko o dobry melanż 

W dniu 11.10.2015 o 17:28, Regan napisał(a):

Jak cie stac, to mozna sie spotkac. ;X

Wysłane z mojego HUAWEI Y530-U00 przy użyciu Tapatalka

Nie rozumiem jak zinterpretować twoja wypowiedz, coś więcej na ten temat? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności