em90 36 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Witam, :ganja: Mordeczki jak już pewnie większość z was wie planujemy zrobić zlot/zjazd ekipy z FFA każdy jest mile widziany. Zlot najchętniej byłby widziany w moim mieście "Wrocław" ze względu na koszta, uniknęlibyśmy kosztów na hotel myślę że spokojnie 15 osób pomieszczę, ugoszczę i przenocuje no i miasto znam jak własną kieszeń. Meeting trwałby 3 dni (któryś weekend - termin do ustalenia) jeżeli chodzi o atrakcje imprezy wszystko załatwię i zapewnię wam wrażeń i dobra zabawę :pije: ! jeżeli większość byłaby za tym by zrobić meeting gdzieś w środku polski np. (krakow,warszawa lub inne większe miasta tez sobie poradzę bardzo często jestem w większych miastach ze względu na zawody,staże i tez ogarnę temat od A do Z) przy tej drugiej opcji miałbym ewentualnie jedno miejsce w samochodzie jeżeli ktoś z wrocka chętny na wyjazd w autku miałbym (adzika,polaczka i malpke). Proszę osoby chętne o wypowiedzenie się w temacie i podanie terminów które by wchodziły w grę jeżeli chodzi o mnie chciałbym zrobić ten zlot po nowym roku bo muszę dojść do zdrówka :tongue2: jest jeszcze trzecia opcja ale to w górach mam tam spore chody jeżeli chodzi o jakieś hotele akademickie mógłbym załatwić np. cały hotel do naszej dyspozycji na 3 dni za grosze. Proszę o propozycje i wypowiedzenie się co o tym sadzicie ! Mamy czas i wszystko jest do ustalenia. /Pozdro wariaty /Come one ! :pije: Lista osob: -Polaczekkkkkkkk -Adzik -Shanell -Jockerek -Doktor Hajs ? ?! ?! -@ - Co to za pistolety -Pontomeister ? ?! ?! -Takilourobishow -Keke - - - - - - - Edytowane 23 Października 2015 przez em90 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Moje zdanie znasz,jestem za ;d termin kazdy mi pasuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ogólnie to mało gram na FFA ale chętnie bym wpadł, termin - dostosuje się. PS. we Wrocławiu jakieś fajne kluby gogo są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Jeżeli stać Cię na takie rzeczy to proszę bardzo. Byłem raz i dwie stówy nie moje za parę piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Są ale ogólnie nie polecam tym bardziej ze niedojeby stoją na bramkach i jak nie kupisz przynajmniej 3 drinków po 40 zl/szt. to się dopierdalają i zaraz 10 sie zjezdza sterydowcow jeżeli dochodzi do incydentu a nie chodzi tutaj o spiny tylko o dobry melanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 No to zobaczymy co zaproponujesz. Poza tym pracuje w ochronie i znam swoje "triki" żeby się "obronić" w razie czego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Udanej zabawy dziub dziuby Edytowane 10 Października 2015 przez doktor hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 W sumie to nie najgorszy pomysł z tym spotkaniem. JA również się dostosuje. ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Martaaaa przyjade po ciebie !!!!! i zgarniemy Pontonka ^^ obowiazkowo na liste dopisze Edytowane 9 Października 2015 przez em90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Tłumy widze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Kinga też byś ruszyła tyłek ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 A przyjedziesz po mnie?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Widze, ze Em decydujesz za mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Za mnie też decyduje ale co tam xD Się zobaczy do nowego roku jeszcze kawałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Tak za Piotrka i Marte decyduje hehehe przeciez wiem ze bedziecie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Kinia daleko z zywca nie masz ja za 3 tyg bede w jelesni obok ciebie to cie moge przekabacic ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 w Jelesni?o.o ja tam mieszkam hahahaha xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Ty tam tyle wiesz Andrzeju Jak kiedyś będziesz w Rzeszowie to dawaj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiLouRobiShow 0 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Pisze się na to Może ktoś nie ma planów jeszcze na sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 No widzisz ja światowy chłopak hahaha zaraz tutaj wszystkich przekabacę a potem okaże się chorym pojebem i gwałcicielem hahahaha :decayed: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regan 4 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jak cie stac, to mozna sie spotkac. ;X Wysłane z mojego HUAWEI Y530-U00 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jak cie stac, to mozna sie spotkac. ;X Wysłane z mojego HUAWEI Y530-U00 przy użyciu Tapatalka Nie rozumiem jak zinterpretować twoja wypowiedz, coś więcej na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiLouRobiShow 0 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Mozesz mnie wpisac EM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzik 0 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 hahaha andrzej przeciez ty jestes swirem haha gruby melanz sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Tal adzik a ty jesteś jeszcze większym swirem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi