Vaito 180 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 1. Nick: Bongosik 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): (6/10) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Bongosik/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Nazywam się Bartek interesuje się motoryzacja ,piłką nożna oczywiście Cs'em .Dlaczego chce zostać adminem ponieważ jestem bardzo często na serwerze i przez ten czas gdy gram zawsze znajdą się osoby ,które łamią regulamin .Poza tym pragnę pomóc w trzymaniu porządku na serwerze . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam ale gram na (NS) 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 2 do 6 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): od poniedziałku do piątku 15-22 w soboty i niedziele 10-24 12. Staż w grze counter strike 1.6 Około 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Tak Często Cię widuje na serwerze AMX Przyda się jakiś admin, wiesman nie do końca ogarnia (wymyśla sobie u graczy confiNgi i skrypty) Edytowane 9 Października 2015 przez Jockerek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Na Tak wiek+ gt+ ogar+ potrzeba adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Na Tak. Argumenty powyżej , od siebie dodam znam go i na 100% się dobrze spisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Na tak. Brak zastrzeżeń z mojej strony. Takich adminów potrzebujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Na tak -częsty bywalec serwera -gt -ogarniety -mikro -wiek itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Kozak dawno temu za mojej kadencji opiekuna dr był adminem i sprawował się dobrze. Nie mam żadnych zastrzeżeń do tego botka. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Jestem na duże TAK. +ogarnięty +gt +składka +Mikro +wiek Przyda się jako Admin Pozdrawiam: Black-Hunter Edytowane 10 Października 2015 przez Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jestem na Tak -spełnia wszyskie warunki zostania adminem -ten server potrzebuje adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Na tak.+wymagania+mikrofon+gt+składka+ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi