DIABEL 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 1. Serwer: 45001 CodMod2. Nick: DIABEL3. Imię: Fifi^^4. Wiek: 14/155. Znajomość Amxx(0/10): 8 lub 96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Nwm, ale dużo.9. Opisać siebie: Miły : D, zadający dużo pytań : D.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ byłem już tu adminem, niezawsze jeden admin tu ogarnia , gdy niema adminów a ja jestem zazwyczaj są czity.11. Linki do reklam: Nwm czy dodać rozmawiałem z -_- ale jeszcze z nim ustalę czy dodać czy nie.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Demko/SS/Permik -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie/Ban 5-30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie/Ban 5-30 minut13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non SteamPs. Straciłem admina przez głupi błąd ponieważ nie napisałem, że wyjeżdżam wpływ teżna to miała kara bo przez nią mało wchodziłem na server teraz kara się skończyła i nigdzie nie wyjeżdżam i postaram się już nie popełnić tego błedu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jestem na tak. Powody są jasne : składka, amx, mikro, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Byłeś adminem ogarniałeś. Pozwalam ci wrócić . Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Byłeś dobrym adminem zastanawiałem się dlaczego cie nie widuje le teraz już wiem NA TAK !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Mój Kochany Bot Na tak ; D , ale noc znów ciągniesz xD. <333-Amx-Wiek-Były Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Na Tak -Wiek-Był już adminem-Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 na tak ^^ był adminem juz kiedys , ogarnia : ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 jestem na tak byl adminem na tym serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Na tak-Ale nie jestem do końca pewny ponieważ 1 raz już miałeś admina i niestety go straciłeś : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 0 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Na Nie.Miałeś adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 WTF ale spoko, wracają co podaniaDiabeł, tak- miałeś, ogarniałeś, i ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 CLOSEPRZYJĘTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi