Mlody. 4 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 1.Nick:Kierowca Tira V2 2. Imię:Maciek 3.Wiek:18LAT 4. Twój Gametrack (Link):http://www.gametracker.com/player/Kierowca%20Tira%20v2/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-):http://banid.pl/kto?to=0:1:58641041 6. Mikrofon (Tak/Nie):TAK 7. Składka (Tak/Nie):TAK 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:Bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: 8 Lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?:od 11-24 no life 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Cały dzień siedzę na serwie 24h 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Witam Jestem Maciek jestem bardzo aktywnym graczem na FFA oczywiste 24h każdy na serwie mnie zna umiem rozpoznać kto ma haxy a kto gra czysto np wallhack AIM i SpeedHack i dużo dużo więcej Kulturę poprawiłem i jestem bardzo miły do innych graczy i do tego jest potrzeba dużo adminów :Di chętnie bym chciał zostać adminem na FFA przydam się jak siedzę 24h przed kompem cs to moje życie Pozdrawiam Kierowca Tira V2 Moje dzióbki :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) wiek : tak aktywny : no life smieszny ,średnio lubiany :tongue2: ogarnięty Na tak ? <--- Analizowałem demko i mam mieszane uczucia Wstrzymuje swoje zdanie "Na tak" dopóki nie wyjaśni się sprawa z demkiem. Edytowane 12 Października 2015 przez em90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly 18 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jestem Za okresem próbnym. Znam Cię i idzie się z tobą dogadać chodź czasem nie potrzebnie w dzielasz się w dyskusję z innymi graczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My name is Jeff 0 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jestem na Tak -Zawsze go widzę -Steam -Dużo przegranych godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexeN 0 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jestem na Tak - No Live (widze go dosłownie ciągle na serwerze) - Sporo godzin na serwerze - Kultura: Bardzo duża poprawa - Lubiany przez graczy - Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jestem na TAK - bez przerwy na serwie (najwazniejsza zaleta) - wiek - ogarnie i przyda sie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Tak Ogarnięty Często jesteś na serwerze AMX Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jestem na TAK ~często na serwerze ~AMX ~kulturę poprawił Musi się tylko nauczyć rozróżniać cziterow bo nie raz zgłaszał czystych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krwawy Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie wiem czy moje zdanie się liczy ze względu na staż na serwie ale jestem na tak. Często go widać na serwie, ogarnięty- potrzeba więcej takich adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regan 4 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Na Tak , dlaczego? Często go widzę na serwerze Ogarnięty, Stara się pomagać graczą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jestem na TAK: - ogarnięty - dobra kultura - często pomaga innym - jedyny minus to średnio lubiany (nie no żartuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Muszę zamknąć temat do póki nie wyjaśni się sprawa z rozpisanym demem na Ciebie. Link: http://forum.cs-classic.pl/topic/39526-kierowca-tira-v2-whesp/#entry238375 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Do wyjaśnienia Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Otwieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Oczywiście jak większość jestem na NIE On po prostu nie nadaje się, zależy mu za bardzo na graniu, statach i adminie. Nie jest zly chlopak ale pogubiony, gaduła i ma niedojrzałe rozmowy. Ma skrajne zachowania potrafi się podlizywać być wporzo a później obrażony i nie miły. Niech pogra jeszcze i mniej gada, a więcej robi:) PS: Ci co są na Nie niech też się wypowiedzą tu,bo później żebyście nie jęczeli że go nie chcecie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Pisanie ze się nie nadaje to nie jest na miejscu bo to można powiedzieć jeżeli nie będzie się wywiązywał ze swojej funkcji. Ja jestem na tak bo czemu mam być na nie. Chłopak jest aktywny a takich ludzi potrzeba (ja póki co biorę urlop wiec na moje miejsce się przyda),grałem z nim dzisiaj i nie robi problemów a z drugiej strony wiele osób na serwerze go popiera a negatywnych opinii nie widzę. Okres próbny i zobaczymy co z tego wyniknie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Rowniez jestem na NIE.Za bardzo zyje serwerem i za bardzo mu zalezy na grze, czesto zglasza czyste osoby, jezeli go zabiją. Duzo placze, kultura niby sie poprawila, ale uwazam, ze to nie jest odpowiednia osoba na miejsce administratora, poniewaz uwazam, ze powinny to robic osoby mniej emocjonalne i mniej chwiejne emocjonalnie. Do tego uwazam, ze nie jest to zbyt dojrzala osoba, a jego skladnia, az razi. Plus demko jeszcze niewyjasnione. Pomimo wielu pozytywnych opini Polaczku zastanow sie nad tym dobrze Pomijam juz sytuacje spamu na steam, zebym wypowiedziala sie w jego podaniu pozytywnie...Pozdrawiam Haj$ik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Pomimo wielu pozytywnych opini Polaczku zastanow sie nad tym dobrze Pomijam juz sytuacje spamu na steam, zebym wypowiedziala sie w jego podaniu pozytywnie... Pozdrawiam Haj$ik Pomijam a i tak mówię, hehe Jestem za okresem próbnym, oczywiście po wyjaśnieniu sprawy z demkiem Pozdraiwam @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMako 0 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jestem na Nie - Zachowujesz sie jak nob - Co chwile przeklina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hul!g4N 0 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Oszukał mnie ze steam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dobra podanie zamykam. Gracz został zbanowany za używanie wh. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi