Umciaak * 1 502 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) 1. Nick:Umciaak * [205.55 FPS]2. Imię:Kacper3. Wiek:164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka (Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Umciaak%20*%20%5B205.55%20FPS%5D/193.33.176.143:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Kacper, interesuje się motocyklami i sportem. Chciałbym pomóc adminom serwera, nie mówię że jest źle, ale mam dobre serduszko Niektórzy admini są nieaktywni, lub też nie ogarniają - którzy mówią że ma się te "confingi" lub też "skrypty do bh" . Byłem adminem nie raz, więc ogarniam co i jak. Wszyscy mnie znają nie od dziś więc nie mam nic do dodania 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_0:11934880910. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:1/2/3h11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze:13-16.30; Weekendy:14-18,20-22.12. Staż w grze counter strike 1.6:Około 6 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak, na tej sieci nie raz Wymagania Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze (często zmieniam nicki) +/- Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Oczekujemy Aktywności na forum i serwerze + Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako admin + Kultury osobistej + Znajomość regulaminu serwera jak i forum + Oferujemy Dostęp do ukrytego działu dla adminów Nową rangę Przyjemną atmosferę wśród adminów Pomoc w razie jakiegokolwiek problemu (w miarę możliwości) Wiedz że Składka na admina jest jednorazowa Na rozpatrzenie podania Administrator ma 2 tygodnie Im podanie ciekawsze, tym większą szansę na dostanie się Najważniejsze i końcowe zdanie ma opiekun serwera Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna Napisane przez ciebie podanie świadczy o tobie, więc nie pokaż się nam ze złej strony Brak jakiegokolwiek podpunktu we wzorze skutkuje zablokowaniem podania Jeżeli w podaniu przeważają głosy negatywne podanie zostanie odrzucone Jeżeli dokonasz próby oszustwa w podaniu, zostaje ono odrzucone, a ty zostaniesz nagrodzony warnem Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania Co do warna to rozmawiałem z Kryptonem i Karolem i ma być zdjęty na dniach. Edytowane 11 Października 2015 przez UmciaaGumcia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jestem na nie. Kłamiesz, łamiesz regulamin na tym serwerze. Mysle, ze nie musze nic wiecej dodawac. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Na Nie popraw kulture nie raz cie widziałem jak skracasz,gt porażka Edytowane 11 Października 2015 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jestem na nie.. Więcej XDDD w temacie. Twoja aktywność na forum jak i serwerze jest wspaniała.. Słabe, nieprzekonujące podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Na nie. Powody ww. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Na nie , parę razy upominany za kulturę.Gracze się skarżą , jak widzie ze wchodzę na serwer to już go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Na nie. Powody ww. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Na nie. Powody ww. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Na nie - po pierwsze pograłeś na serwie z 3 godz - łamiesz regulamin jak adminów na serwie nie ma (przedłużasz, kultura itp.) -składasz podania czekając aż trafi ci się szczeście tak samo jak na cs.go_mod a . -Nie wywiązujesz się z funkcji admina na zm a próbujesz tu { TY chcesz ogarnąć ''wszystko'' a siebie nie potrafisz } Edytowane 15 Października 2015 przez wiesman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Na Nie popraw kulture nie raz cie widziałem jak skracasz,gt porażka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi