em90 36 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 1. Nick: eM aka eMdzej 2. imię: Andrzej 3. Wiek: 24 4. Twój Gametrack (link): http://www.gametracker.com/player/eM%20aka%20eMdzej/31.186.82.184:27691/ 5. Twój banid(link): http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:72834046 6. Mikrofon:(tak) 7. Składka:(tak) 8. Znajomość AMX: bdb 9. Staż oraz doświadczenie w counter strike 1.6: za dziecka sporo grałem w caffe internet w klasach 3-6 podstawowej i 1-3 gimnazjum potem może z 3 lata w domku myślę że około 7-8 lat. 10. W Jakich godzinach najczęściej grasz?: Trudno powiedzieć, aktualnie spędzam dużo czasu rano w dzień i w późnych godzinach po powrocie do zdrowia na pewno będą to godziny wieczorne po treningach 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze?: Aktualnie bardzo dużo przez okres nie większy niż 2 miesiące po tym czasie max 15h/tydzień 12. Opisz siebie oraz napisz czemu akurat ty masz zostać adminem: Jestem zawsze pozytywnie nastawiony z dobrym poczuciem humoru :decayed: , mam rogi i jestem wybuchowy, gadatliwy, pomocny, przyjacielski i nieprzewidywalny. Bardzo dobrze współpracuje mi się z otoczeniem na serwerowni, nie mam konfliktów. Potrafię szybko reagować przy konfliktach,sporach,kłótniach innych graczy i świetnie mi wychodzi "łagodzenie sytuacji" wg. mnie mam dobrą wiedzę kto gra fair play a kto używa niedozwolonych oprogramowań. Często jestem proszony o interwencje ponieważ na serwerze jest "odpal". W godzinach 23+ brak administratorów. Około 5 lat temu gdy regularnie grałem w csa bylem adminem na kilkunastu serwerach dość sporej serwerowni. Jak zawsze bardzo zzyty z ekipa i otwarty :tongue2: myślę ze to dość wystarczające argumenty. /Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacyk 15 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Alez pewnie ze na TAK! Smieszny zawodnik, bardzo pozytywny, doswiadczony oraz bardzo lubiany na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Obowiązkowo wielkie TAK. Nie trzeba mówić dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Niby rekrutacja jest zamknięta, ale w tym czasie były już 3 podania, Twoje jest czwarte, w tam tych podaniach byłem na TAK to czemu w Twoim mam nie być na tak. Jesteś ogarnięty, lubiany ,śmieszny, "gaduła" ,a co ważne posiadasz kulturę i jesteś też często na serwerze. Napisałeś, że byłeś już adminem, więc doświadczenie jest. Jeszcze raz wielkie TAK. //Przecież otwarta jest ~ Polaczekkkkkkkkk /Pozdrawiam Dung. Edytowane 13 Października 2015 przez polaczekkkkkkkkkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jeeeestem na tak!ogarniety, WIEK, trenuje krav mage , czesto na serwerze i podał mi przepis na alkozelki TAAAAAAAAKPozdrwiam Was żuczki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 TAK, ale nie bądź ziomek tak impulsywny jak dziś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Wielkie TAAAAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regan 4 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jestem na tak Duza aktywnosc ze strony gracza Ogarniety Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jak najbardziej na tak. Ogarnięty, łapie genialny kontakt z ludźmi, wiecej pisać nie będę, bo chyba każdy z serwera go zna. Mam tylko 1 zastrzeżenie, nie klnij tak często xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JigsoW 26 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jestem na TAK! I w sumie to tyle w temacie, bo stały bywalec serwera go powinien znać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 TAK Odpowiednia osoba na admina:) Na serwerze dusza towarzystwa i ma mega poczucie humoru. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Tak WiekStaż AMX Steam Doświadczenie Ogólnie spoko mordeczka, kiedy mix? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jestem na TAK, Aktywny Lubiany Nie chciałem używać tego dziwnego słowa XXI wieku ale ogarnięty Nie było żadnej nie miłej akcji związanej z Andrzejkiem PS. Kiedy to piwko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Jestem na TAK +bardzo przyjemny gosc +ogarnia i ogarnie +takich ludzi tutaj potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Czy ja wiem Nie dość że jest starcem to jeszcze mi lody proponuje na PW A tak na poważnie to jestem na TAK. Argumenty wszyscy juz wymienili wyżej nie ma potrzeby żebym je znowu pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wszystko ładnie, tylko popraw kulturę żeby ludzie mi nie spamowali, ani nie mieli pretekstu do pisania skarg Witamy na pokładzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi