PaPkUu 658 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 1. Serwer: COD 45k2. Nick: PaPkU3. Imię: Kamil4. Wiek: 195. Znajomość Amxx(0/10): 7-86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Nie pamiętam kiedy założyłem konto , ale to już moje 2 bo do pierwszego zapomniałem hasła .9. Opisać siebie: Pomocny , miły .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jestem na servie praktycznie 24h , i są takie sytuacje że nie ma żadnego z administratorów a grają boty , jestem ogarnięty i myślę że mógłbym zapobiec czitą .11.Linki do reklam: Moje reklamy zostały usunięte .12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Demko , SS , Permik . -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie do 3 razy , jeżeli oleje uwagę , ban 5-30min. -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie , nie podziała ban 5-30min.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non SteamDziękuje . PaPkU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABEL 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 jestem na tak ogarniety , czesto gra i wg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Na Nie SryWystarczy mi tyle .Dołączył: 07 Sty 2013Posty: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Patryk rozumiem Cię , ale jak napisałem w podaniu to moje drugie konto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dobra posiedź na tym koncie i na forum siedź , nie spam piwami za Taki i nie spam w swoim podaniu ; ) . Bo już powinny być 2 warny , ale nie dam Ci ; ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 No papku, oczywiście że tak.- często grasz- no miałeś jakieś wcześniej konto na forum- ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 [O]rbi[T]ek, Ty zajmujesz sie Support Unban wiec tu nie strasz warnami botku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Papku ofc że na tak;) ogarnia, dużo siedzi. bardzo sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Na Tak dużo siedzi na serwie i jest aktywny na forum. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dobra,Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi