Hul!g4N 0 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 1. Nick: HuL!g4N 2. Imię: Przemek 3. Wiek: 16 4. Twój Gametrack (Link):http://www.gametracker.com/player/HuL!g4N/31.186.82.184:2769/ Nwm które to haha http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=HuL!g4N 5. Twój Banid (Link/-):http://banid.pl/kto?to=0:1:4609800 6. Mikrofon (Tak/Nie):Tak 7. Składka (Tak/Nie):Tak ^^ 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:Bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6:Hmm koło 7 lat 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?:Jak wracam ze szkoły czyli 16 do 21/22 ^^ Weekendy od 13 do 22 Taki No-Life (Jeśli mi brat nie zajmie komputera xD) 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Cały czas gram tylko na tym serwerze XD 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Cześć Jestem Przemek osoba która chce pomagać innym Jestem ogarnięty,nie raz mi odbija ale to tylko takie drobnostki Myślę że przydam się jako admin na tym Serwerze Gram cały czas na nim i nie mogłem się doczekać kiedy nabije te 30 godzin Lubię rozmawiać na say z innymi graczami Myślę że się z nimi dogaduje Nie raz zdarzy mi się przeklnąć ale to jeśli grasz nie daje [infa po śmierci] ^^ albo mi wgl gra nie idzie xd Nwm czy się nadaje Ale podkreślam że byłem już adminem na innych serwerach! (i nie narzekali XD) Sorki za problemy z GameTracker POZDRAWIAM: HuL!g4N [PRZEMEK] ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiLouRobiShow 0 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Myślę ze jesteś troszkę za młody koleszko, staż 7lat nie chce dowiary... W tym wieku 11 lat... Jak narazie mysl o szkole a nie o graniu w cs'a po szkole do spania. A i za mało godzin na serwie. Jestem na Nie Pozdrawiam Dominik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hul!g4N 0 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 30 ma byc tak jest napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Pograj jeszcze trochę na serwerze bo tych godzin mało masz. Nie przypominam sobie byś stwarzał problemy. Napisz podanie za 2-3 miesiące takie moje zdanie. Chwilowo bym był przychylny do okresu próbnego, takie moje zdanie. /Pozdrawiam, Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Moim zdaniem za krotko. Na nie i wypowiedziales sie w podaniu do zamkniecia przeczytaj regulamin. Jak narazie mysl o szkole a nie o graniu w cs'a po szkole do spania. A i za mało godzin na serwie. Smieszne ty jego matka jestes? Jak gosc sie decyduje na skladanie podania to chyba wie kiedy ma isc spac a kiedy grac z tego co widze wielce dorosly ty nie jestes wiec takie komentarze lepiej zostaw dla siebie bo sam jeszcze mlody jestes.... Edytowane 14 Października 2015 przez THWALAZAUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 7. Podanie zostanie odrzucone, a autor otrzyma warna (ostrzeżenie), jeśli: [...] 4) Wypowie się we własnym podaniu - pamiętaj o opcji "Edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi