Tsumi 121 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Nick: Michał/DubstepPowód rezygnacji: Obelga,Obraza,wyzwiska,Mniejsza aktywność z powodu przyszłych testów, robię prawkoCoś od siebie: Dziekuję za ten czas spędzony na serwerze ffa 3 mapy lecz już nie mam zamiaru dłużej tego znosić już nie chce mieć nic wspólnego z tym serwerm (bez obrazy karolina) Edytowane 15 Października 2015 przez -_- spędzony* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Szkoda Michał, ale już Ci mówiłam to na PW.. Widzimy sie na dd2 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Szkoda, zawsze to mniej administratorów dobrych na serwerze, ale znam twój ból. Sam przez to co się dzieje na serwerze odszedłem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 15 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi