GryTrean 677 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Witam! Zauważyłem że nie ma na forum rangi takiej jak "Strażnik". Są osoby które posiadają tą range na serwerach więc myślę że dodanie jej na forum nie będzie złym pomysłem. Chodzi o dodanie grupy dla osób z rangą "Strażnik" na JB(CSGO) Po co taka ranga co myslisz ty a po drugie mamy takie coś jak wlasiciel i junior admina nie potrzeba coś takiego jak ¥STRAŻNIK¥ więc prosze o zamknięcie tego zbędnego tematu Chodzi mi o rangę dostępną na JB, strażnik czyli taki "Mini Admin". Ranga jest już dostępna i są osoby które ją posiadają ale nie ma jej na forum. Nie chcę aby zostałą stworzona całkowicie nowa ranga tylko "Ranga dla rangi". Mam nadzieje że zrozumiałes. Powtórze to jeszcze raz. Nie ma to być ranga która będzie pilnowała porządku na forum tylko grupa na forum dla użytkowników którzy mają strażnika na JB(CSGO). Przeczytaj jeszcze raz i z zrozumieniem. Nie będę ci już więcej tłumaczył żeby nie zaśmiecać działu. Jeżeli nie rozumiesz to wejdź sobie w dział "Podania" pod kategorią JailBreak(CSGO) na forum. Edytowane 15 Października 2015 przez -_- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzemberg 2 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Po co taka ranga co myslisz ty a po drugie mamy takie coś jak wlasiciel i junior admina nie potrzeba coś takiego jak ¥STRAŻNIK¥ więc prosze o zamknięcie tego zbędnego tematu ciesz się to co masz a nie że potem będziesz że 100 wybierał _______________________________________________________\cls Po co to zbędny temat prosze o zamknięcie tego _______________________________________________________i tak zrozumialem i wyslij mi na pw forum które ma straznika prosze cię bardzo A po co to jak jest już wystarczajaco dużo działów więc poco to jest będzie i no zasmiecalo forum ? Przeczytaj jeszcze raz i z zrozumieniem. Nie będę ci już więcej tłumaczył żeby nie zaśmiecać działu. Jeżeli nie rozumiesz to wejdź sobie w dział "Podania" pod kategorią JailBreak(CSGO) naforum. to jest odnośnie do servera ty +++++ a nie forum Edytowane 15 Października 2015 przez -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Mój przedmówca ma rację, taka ranga jest niepotrzebna, co taki strażnik by robił? Podaj jakieś argumenty, jeżeli przedstawiasz jakiś pomysł. @edit No tak, wcześniej nie zrozumiałem, przepraszam. W takim razie jestem jak najbardziej za. Edytowane 15 Października 2015 przez nukkuA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Jemu chodzi o range typu admin serwera. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jestem za dodaniem nowej rangi. Każdy użytkownik bedzie miał wtedy możliwość sprawdzenia kto takowa rangę posiada i w przypadku braku adminów zwrócić sie do tej osoby. Tak samo jak inni użytkownicy musi złożyć podanie i "postarać" sie, a rangi Admin przydzielić nie możemy stad uważam, ze rowniez taka osoba powinna mieć cos więcej niż "użytkownik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 To nawet nie jest zły pomysł, można by dodać taką rangę. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Można zrobić twojego 'Strażnika' jeżeli faktycznie jest takie coś na serwerze. W pod range Admin Counter-Strike 1.6 Bo lepiej nie śmiecić na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Myślę, że nie będzie to aż tak zaśmiecać forum, więc nie szkodzi dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ranga zostanie dzisiaj dodana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 18 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi