ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Wzór: Wiek: 15 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: Praktycznie cały dzień sprawdzam forum w jakiś tam odstępach czasowych. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety nie. Dlaczego akurat Ty?: Powinienem zostać przyjęty na te stanowisko, ponieważ z tego co się orientuje nie ma obecnie żadnego gamera na forum, dlatego niektóre działy są troszeczkę zaniedbane. W gry, o tematyce których są działy przegrałem bardzo dużo. Metin2 był jedną z pierwszych, jak nie pierwszych gier, w które zacząłem grać. Zaczełem w niego grać koło 6lat temu, skończyłem pare miesięcy temu ze względu na słaby poziom serwerów. Między czasie grałem również w CS 1.6, grałem w niego coś koło 2lat, następnie przerzuciłem się na CS:GO, w którego gram od 1,5 roku. Czuje, że mam doświadczenie w tych grach, i będę umiał pomagać użytkownikom w razie jakiś problemów z wymienionych wyżej tytułów. Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Przede wszystkim chciałbym zrobić porządek w działach, ponieważ wiele tematów nie zostało zamknięte, oraz niektóre nie powinny się znajdować w tym dziale. Zrobiłbym tematy zbiorcze przykładowo w Metinie przydałby się temat zbiorczy o tematyce: "Szukam serwera". Wiem, że moja aktywność w dziale "Metin2" nie jest powalająca, ale poprawie się i ją poprawie, aby była mniej więcej taka jaką utrzymuję w dziale eSport & CS:GO. Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): CS:GO oraz o ile to możliwe to Metin2. Wymagania: Co najmniej 2 dni spędzone na forum ✔Przynajmniej 30 postów napisanych na forum ✔Konto na forum powyżej dwóch tygodni ✔Chęć pomagania innym użytkownikom ✔Czyste konto (Brak warnów) ✔Dobra znajomość regulaminów forum ✔Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji ✔Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku ✘ Czego oczekujemy od Gamer'ow: Dużej aktywności w życiu forum ✔Podstawowa znajomość regulaminów panujących na forum ✔Wdrażanie różnego rodzaju pomysłów dotyczących forum ✔Zobowiązanie się do wypełniania obowiązków Gamer ✔ Edytowane 17 Października 2015 przez ωιncнєѕтєr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ja jestem na tak. Winchester nie ma gamera, a i tak udziela się w dziale CS:GO. Gamerów nie ma, więc się przyda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Metin 2 - dział jest pusty i fajnie by było go rozkręcić, a też nie ma żadnego gamera moderującego ten-dział. CS:GO - o dziwo, też nie ma żadnego gamera moderującego. Ale nie wiem czy jest opcja abyś moderował 2 działy, mogę się mylić ale tak mi się zdaje. Ale jestem na tak, masz redaktora i opiekuna czyli masz formalny obowiązek większej aktywności na forum, i skoro mówisz że zajmujesz się tymi grami, masz doświadczenie i je lubisz to chyba powinieneś pomóc, rozrzuszać te gry. > aktywny > doświadczenie > artykuły odnośnie metin2/cs:go pisane fajnie, szczegółowo z wszystkimi informacjami, to mi się podoba Jak wyżej, jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jestem na TAK. -Podanie ładnie napisane to świadczy o tym, jak będziesz pisał ciekawostki czy coś tam -Spełniasz wymagania więc nie mam żadnych zastrzeżeń do ciebie Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 +Co najmniej 2 dni spędzone na forum +Przynajmniej 30 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej dwóch tygodni +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) +Dobra znajomość regulaminów forum +Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji Jesteś aktywny zarówno pod względem "frekwencji" jak i pod względem pisania postów. Zajmowałeś się trochę Metin 2 gdzie aktualnie świeci troche pustkami oraz brakuje nam kogoś na stanowisko gamera, masz doświadczenie już jak i jesteś skłonny ku pomaganiom innym użytkownikom. Jestem na tak. Pozdrawiam, Queen Besiałke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 No chyba można dać szansę. Dosyć aktywna osoba na naszym forum. Jest już zaangażowana jako redaktor, czy też opiekun i nadal mu mało. Jeśli się tam nie sprawdzi, zawsze można mu zabrać tą rangę, a jak na razie jego praca bardzo mi się podoba. Wielkie TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Gramatyka i ortografia trochę szwankuje w niektórych momentach, ale okej, przyjmuję Cię na Gamera Metin2. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi