James0v 1 688 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Cześć. Wychodzę z propozycją dobranie osoby, która będzie się opiekowała użytkownikami należącymi do UBTeaM'u. Jest nas 5, podanie napisał Mariusz (kto wie czy się dostanie) jeżeli tak to myślę, że rekrutacja powinna zostać już zamknięta. Mam na myśli nową rangę, nowe obowiązki tej osoby jak• Wykonywanie testów dla osób, które składają podanie • Rozliczanie z popełnianych błędów lub konsekwencje olewania rangi UBT. • Ogólna pomoc swoim doświadczeniem dla "nowych. Jako iż to ja wychodzę z taką propozycją, nie wywyższając tutaj nikogo chciałbym wskazać osobę, która się do tego nadaje. SzeregowiecPL Powody: 6. Najbardziej poważna osoba: SzeregowiecPL 9. Najbardziej pracowita osoba (UBTEAM): SzeregowiecPL Takimi cechami powinien się odznaczać dowódca mimo tego, że należy on do CS:GO. (Chyba, że nie wyraziłby zgody na pełnienie takiej roli, wtedy można dyskutować o tej posadzie.) Chciałbym również podkreślić, że jest harmider w tej randze, 0 komunikacji oraz współpracy. Głównie chodzi o to, aby szkolić nas oddział wykonując jakieś testy od czasu do czasu. Edytowane 19 Października 2015 przez James0v. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jestem na TAK Przyda się opiekun, ponieważ będzie on ogarniał wszystkich członków UBT. Mogłby on także opiekować się rekrutacją na członka UBT. Szeregowiec to chyba najlepszy wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Paweł to najlepszy wybór. Osoba komunikatywna i dość poważna, myślę, że da radę ogarnąć rzekomy burdel w tym dziale. Jeśli sam się zgodzi - rzecz jasna. I teraz trzeba czekać na najważniejszych tutaj, czyli zdanie Karola i Kryptona. Oczywiście nie chcę nikogo urazić swoimi słowami, po prostu znam Pawła dość dobrze i uważam, że on sobie najlepiej poradzi na tej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajzemberg 2 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jestem za Pawel to osoba o niespodziewanych mocach ubteam 'u znacie na rzeczy więc myślę że się na da masz obecnie plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jestem na tak. Świetny pomysł, na pewno ułatwi prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukkuA 47 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Na TAK, na pewno ułatwi to pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Już myślałem że wyskoczysz z pomysłem aby opiekun serwera (ma konto w AMXBans) i mógł się wypowiadać i działać w prośbach o ub/antycheat Propozycja fajna, znacznie uprości sprawę rekrutacji / oceny doświadczenia osoby, i sprawy organizacyjne. Ale nie jestem niestety za aby to był szeregowiec, ta osoba będzie musiała mieć uprawnienia w amxban'sie (< to nie jest powodem mojego zdania). No i przede wszystkim powinna mieć obowiązek sprawdzać po sprawach załatwionych ponownie demka / ss. Czyli propozycja tak, co do osoby niech zostanie wybrana przez karola. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Oczywiscie że jestem za. Odpowiedni człowiek na odpowiednie stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Jestem na TAK. Przydaśię opiekun UBteam, będzie sprawdzał kto jak pracuje, kogo, ilu jest dziennie, kto jak uczeszcza na forum Niech szeregowy się godzi i do boju, że tak napiszę Edytowane 20 Października 2015 przez jeste cygan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Jeżeli ty wybierasz osoby bo w elicie tak było napisane to gratulacje Ci. Nie mówię że się szeregowiec nie nadaje bo się nadaje lecz nic oprócz ss'ow z elity nie widzę więc sugeruje że tylko tym wybierasz. Co do pomysłu jestem na nie bo to nie ma żadnego sensu. Osoba która zostaje wybrana na UBTeam powinna być pilnowana przez administracje forum i tyle. Jak dla mnie nie ma sensu. Z tymi testami również też słabo. Chciałbym również podkreślić, że jest harmider w tej randze, 0 komunikacji oraz współpracy. Zgłoś to administracji i na pewno się tym zajmą. Edytowane 20 Października 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Moim zdanie to nie wypali to po co opiekun UBTeaM ?.Ten pomysł nie ma sensu to nie jest serwer ani TS ze trzeba być cały czas i wszystkiego pilnować,to członkowie UBTeaM powinni się na wzajem pilnować.Omega ty masz racje,Jeżeli był by wybierany opiekun to nie ty byś go wybierał ani zgłaszał tylko Administracja/Właściciel by to robił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Odpada, większość z was i tak pilnuje innych, nie raz dostaje zgłoszenia, że tamten źle dał UB, albo źle sprawdził ss'y lub demko, itd, więc uważam, że opiekun nie jest potrzebny, bo i tak pilnujecie innych Co do testów sprawdzających, to w sumie racja, przydałyby się, ale to i tak wychodzi w praniu i nie było na razie z tym większych problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi