hahah 0 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) 1. Nick:hahah 2. Imię: Sebastian3. Wiek: 18 lat4. Znajomość AMX (1-10): 9/10miałem admina na wielu serwerach. 5. Sprawny i działający mikrofon:tak jest6. Składka (tak/nie):oczywiście7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....176.143:27015/8. Parę słów o sobie **: Jestem Sebastian, lubię grywać w koszykówke i łowić ryby, lecz gdy pogoda dopisuje, w październiku śnieg, to wtedy przychodzi czas na ulubiony serwer, czyli deathrun. Jestem kulturalny i lubie rozwiązywać problemy, zdarzyło mi się złamać regulamin, lecz to się zmieni z dniem dzisiejszym.Trzeba być przykładem dla grających. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać adminem, ponieważ serwer potrzebuje pomocy, Ja grając od rana, widzę często osoby łamiące przepisy, i niestety nie potrafie wtedy nic zrobić, co mnie irytuje. Chciałbym móc pomóc serwerowi. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Niet11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 6 godzin12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):od 7-8 rano do nocy13. Staż w Counter-Strike 1.6: jakoś 4-5 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak, na różnorodnych serwerach Co do forum, zaczynam tworzyć już poradniki i nadrabiać. Pozdrawiam ! Co do bana, nie uciekłem, po prrostu wybilo mi neta i wrocilem na serwer . Edytowane 20 Października 2015 przez hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Na Nie -złe gt.Tutaj masz poprawne: http://www.gametracker.com/player/hahah/193.33.176.143:27015/ -nie znasz regulamin wczoraj dostałeś bana za ucieczkę z TT:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=12398 -słaba aktywność na na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Na Nie -złe gt.Tutaj masz poprawne: http://www.gametracker.com/player/hahah/193.33.176.143:27015/ -nie znasz regulamin wczoraj dostałeś bana za ucieczkę z TT:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=12398 -słaba aktywność na na forum. Jestem na plus ale ja raczej jestem na TAK (ale bardzo słabe) Jestem Okresem Próbnym +Składka +Mikro +ogarnięty +Kultura -Aktywność na forum Edytowane 20 Października 2015 przez Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Jestem na plus ale ja raczej jestem na TAK (ale bardzo słabe) Jestem Okresem Próbnym Na slabe tak GT Ujdzie Wpadka z banem :/ mily chlopak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 No nie powiedziałbym, że moment, w którym ma się bana jest dobrym momentem do składania podania. Ja jestem na nie, bo masz bana, z tym się wiąże zła znajomość regulaminu lub nieznajomość do tego momentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Na nie: - wciągu ostatnich 4 dni otrzymałeś 4 bany(w tym aktualny ban), - jeśli dobrze pamiętam kultura jest u ciebie średnia, chociaż mogłem cię pomylić z inną osobą, - aktywność, troche podbita w ostatnich dniach... Edytowane 20 Października 2015 przez WildFire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Zdecydowane nie i kilka słów komentarza:Poziom Twojej kultury wynosi zero, więc właściwie jej brak.Słaba znajomość regulaminu i jego lekceważenie. Co do banów, podanie złożyłeś w trakcie trwającego bana to po pierwsze, po drugie w ciągu 2 ostatnich dni otrzymałeś 4 bany, a jak sam napisałeś admin ma dawać dobry przykład.Aktywność na forum żadna.I najważniejsza kwestia: ban, który wczoraj otrzymałeś za ucieczkę z tt ode mnie. Sytuacja wyglądała tak, że poleciałeś wulgaryzmami, powiedziałeś, że zobaczymy jak dam Ci bana i się zabiłeś. Nie toleruję takiego kłamstwa i krętactwa, a już tym bardziej nie jest to dopuszczalne w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi